Wonen in Hoofddorp

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hoofddorp

Hoofddorp heeft een rijk verleden en telt inmiddels al bijna 80.000 inwoners. Het is een leuke stad en heeft een ideale ligging met steden als Amsterdam en Haarlem dichtbij en het strand minder ver weg dan je denkt!

Een rijk verleden en een mooi heden

In Hoofddorp kan je meer doen dan je denkt. Er zijn genoeg horecagelegenheden en er is genoeg groen te vinden in de parken die de stad rijk is. Daarnaast is er ook een groot winkelcentrum in Hoofddorp. Deze is deels overdekt, dus zelfs in slecht weer is het hier goed toeven.

De ligging van Hoofddorp is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Hoofddorp is makkelijk te bereiken met de auto en Amsterdam, Haarlem en Amstelveen liggen allemaal dichtbij. Mocht je even willen uitwaaien op het strand, binnen een half uurtje rijden ben je in Zandvoort.

Wonen en leven in Hoofddorp

In en om Hoofddorp is dus genoeg te doen, te zien en te beleven waardoor het er prettig leven is. Je zit zo in Amsterdam of Haarlem, dus je hoeft nooit echt ver van huis. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Hoofddorp goed te bereiken.

Denk je er als jong gezin over na om in Hoofddorp te gaan wonen? Dan is het goed om te weten dat er meer dan genoeg voorzieningen te vinden zijn, zoals scholen bijvoorbeeld. De juiste school is natuurlijk erg belangrijk voor de kinderen, dan is het goed om te weten dat er meer dan genoeg keuze is.

Woongelegenheid Hoofddorp

Over de woongelegenheid in Hoofddorp hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten aan de gang en ook qua bestaande bouw staat er genoeg in de verkoop. Met een beetje zoekwerk is jouw ideale woning vast zo gevonden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een leuke woning in Hoofddorp gevonden? Dan kan Hyppe je helpen met de financiering. Weet je bijvoorbeeld al welke hypotheek het beste bij jouw situatie past? Ga eens in gesprek met onze onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over de juiste kennis en diploma's om je van een eerlijk, betrouwbaar en transparant hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dit allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak online. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets. Wel zo eerlijk.

Hoofddorp in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram