Wonen in Hoogvliet Rotterdam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hoogvliet Rotterdam

Bij Hoogvliet Rotterdam zien velen 'Rotterdam' staan en denken ze gelijk aan de grote drukke stad. Dat klopt echter niet helemaal. Hoogvliet Rotterdam is wel onderdeel van de gemeente Rotterdam, maar het is een aparte woonplaats. Wellicht is Hoogvliet Rotterdam ook wel een ideale woonplaats voor jou!

Heerlijk wonen aan de Oude Maas

Hoogvliet Rotterdam staat vooral bekend om de leuke woonwijken. De verschillende woonwijken hebben veel winkels en groen in de buurt. Een mooi voorbeeld is Boomgaardshoek. Dit is een woonwijk met een stijl zoals in de jaren 80 met woonerven en veel groen.

In Hoogvliet Rotterdam is ook genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie. Zo heb je verschillende parken zoals het Bonairepark en Oudelandsepark, maar bijvoorbeeld ook het Ruigeplaatsbos. Ga je graag wandelen? Neem dan eens één van de verschillende wandelroutes die te vinden zijn langs de Oude Maas.

Wonen en leven in Hoogvliet Rotterdam

In Hoogvliet Rotterdam is alles lekker dichtbij en goed te bereiken. Daarnaast ben je met de auto zo in Rotterdam. Reizen met het openbaar vervoer is het best te doen vanaf Rotterdam Centraal, waar je met de bus binnen een half uur bent.

In Hoogvliet Rotterdam zijn meer dan genoeg scholen. Waar je dus ook woont in Hoogvliet Rotterdam, er is er altijd wel eentje in de buurt. Ideaal voor de kinderen!

Woongelegenheid Hoogvliet Rotterdam

In de buurt kun je enkele nieuwbouwprojecten vinden. Dit gaat om woningen en geen appartementen. Niet getreurd, in Hoogvliet Rotterdam staan genoeg woningen en appartementen in de verkoop in verschillende prijsklassen. Jouw ideale woning zit er dus vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning gevonden in Hoogvliet Rotterdam? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Daar kan Hyppe je bij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hoogvliet Rotterdam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram