Wonen in Hoorn

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Hoorn

Hoorn is een stad in het noordoosten van de provincie Noord-Holland en telt inmiddels bijna 75.000 inwoners. Deze prachtige stad met een mooie ligging aan het water is niet voor niets een populaire plek om te wonen!

Historische stad aan het Markermeer

Hoorn is een prachtige historische stad met genoeg te doen en te beleven voor iedereen. Met enkele musea en andere monumenten door de stad heen is er genoeg cultuur te vinden voor de liefhebbers. Daarnaast kan je lekker winkelen in het centrum en gebruikmaken van de vele horecagelegenheden.

Omdat het oog ook wat wilt, is het goed om te weten dat er genoeg groen door de stad heen te vinden is waar je lekker kan ontspannen en ruimte vindt voor recreatie. Als je echter even tot rust wilt komen, is er haast geen betere plek dan de haven van Hoorn. Maak een heerlijke wandeling langs het water of ga een stukje varen.

Wonen en leven in Hoorn

In Hoorn woon je in een historische en veelzijdige stad met genoeg te doen in de buurt van huis en meer dan genoeg voorzieningen door de stad heen. Neem een gezellig woonwijkje of ga prachtig wonen aan het water, de keuze is aan jou. Reizen van en naar Hoorn is daarnaast is ook geen probleem met twee treinstations in de stad. Binnen een half uurtje ben je in Amsterdam!

Woongelegenheid Hoorn

In Hoorn is momenteel weinig nieuwbouw te vinden, echter staan er best een aantal leuke woningen in de verkoop. Je vindt dan ook veel verschillende soorten woonwijken in de stad. Of je nu een knus rijtjeshuis zoekt, een schattig appartementje of een grote villa, het is er te vinden. Als je graag aan het water wilt wonen is Hoorn ook een ideale locatie!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning in Hoorn op het oog en ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Hyppe voorziet je graag van een passend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe allemaal voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs! Of het eerste gesprek nu face to face of online is, het is gratis en je zit nergens aan vast. Dat is wel zo eerlijk.

Hoorn in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram