Wonen in Houten

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Houten

Houten staat tegenwoordig vooral bekend als ideale fietsstad, er komen dan ook jaarlijks meerdere delegaties vanuit het binnen- en buitenland. Dit zijn bijvoorbeeld delegaties van stedenbouwdeskundigen en verkeersdeskundigen. Houten biedt echter ruimte voor meer dan alleen fietsen. Er is voldoende groen, het is gezellig en je kunt er heerlijk wonen!

Een groene fietsstad

Wat Houten zo mooi maakt, is vooral het feit dat er zoveel groen en rust te vinden is, terwijl je vlak onder het drukke Utrecht ligt. Ideaal dus als je bijvoorbeeld in Utrecht werkt of wilt bezoeken, om vervolgens terug te kunnen keren naar huis en daar lekker tot rust te komen. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat er in Houten zelf niets te beleven is. Houten heeft bijvoorbeeld verschillende winkelcentrums zoals Het Rond en De Meerpaal. Daar vind je meer dan genoeg winkels en horecagelegenheden. Liever wat meer de ontspanning opzoeken? Het Verdronken Bos en Honswijkerplas zijn twee mooie natuurgebieden waar je helemaal tot rust kunt komen en je hoofd leeg kunt maken. Ideaal!

Wonen en leven in Houten

In Houten kan je dus heerlijk rustig wonen, maar er valt ook genoeg te doen. Daarnaast is bijna alles op fietsafstand. Als je toch even de auto pakt, zit je binnen een kleine 15 minuten rijden in Utrecht. Vanaf de A27 is Houten namelijk erg makkelijk te bereiken met de auto. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Dit is ook geen probleem, in Houten zelf ligt namelijk een treinstation.

Voor de jongere gezinnen is het ook handig om te weten dat er in Houten meer dan genoeg scholen te vinden zijn. Deze liggen mooi verdeeld door Houten heen waardoor er altijd wel eentje in de buurt is, waarschijnlijk zelfs op fietsafstand. Wel zo handig in een fietsstad!

Woongelegenheid Houten

In Houten is momenteel weinig nieuwbouw aan de gang, echter staan er wel veel verschillende soorten woningen in de verkoop in verschillende prijsklassen. Van rijtjeshuizen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, het is er allemaal te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Houten al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Houten aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Houten in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram