Wonen in Huissen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Huissen

Huissen is een stad en een voormalige gemeente in de provincie Gelderland. Op 1 januari 2001 verloor Huissen de status van zelfstandige gemeente en is de stad onderdeel geworden van de gemeente Lingewaard.

Een stad met de charmes van een dorp

Met bijna 20.000 inwoners is Huissen echt een stad, maar soms voelt het daar toch echt aan alsof je in een gezellig dorpje woont. Met knusse straatjes, veel groen en genoeg water lijkt het op veel plaatsen net op een dorp en toch heeft het wel de voorzieningen van een stad. Ga lekker genieten in natuurreservaat Rijntakken, even ontspannen in één van de parken of maak een heerlijke wandeling langs het water. Je kunt natuurlijk ook het museum bezoeken of lekker gaan shoppen in één van de gezellige winkelstraten van Huissen.

Wonen en leven in Huissen

In Huissen woon je prettig en ontspannen met genoeg voorzieningen in de buurt. De ligging van Huissen is ook fijn, gecentreerd tussen Arnhem en Nijmegen. Dit zijn twee prachtige steden waar meer dan genoeg te doen is, mocht je even lekker ergens anders willen stappen. Het is het makkelijkst reizen via de N325 of via de N839 die je zo de A15 opbrengt.

Woongelegenheid Huissen

Momenteel zijn er in Huissen verschillende nieuwbouwprojecten aan de gang waarvan nog wel wat woningen beschikbaar zijn. In de bestaande bouw is meer dan genoeg keuze met een grote variatie aan woningen in de verkoop. Daarnaast vallen de prijzen van de woningen hier niet eens zo hoog uit als dat je wellicht zou denken. Waag anders eens een kijkje in Huissen, wellicht staat je droomwoning hier wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Huissen al gevonden en is de volgende stap het regelen van de hypotheek? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Onze onafhankelijke adviseurs hebben de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Niet alleen voor hypotheekadvies kun je bij Hyppe terecht. We helpen je ook graag met je verzekeringen of leningen. Bovendien ben je niet van Hyppe af als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten wij het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Je kunt direct een afspraak maken op kantoor, online of zelfs bij jou thuis! Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets, wel zo eerlijk.

Huissen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram