Wonen in Huizen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Huizen

Het dorp Huizen staat bekend als voormalig vissersdorp en telt inmiddels al zo’n 42.000 inwoners. Met een bloeiend verenigingsleven en genoeg sport, recreatie en culturele voorzieningen is er voor iedereen wat. Vanuit de hele regio komen mensen naar Huizen voor ontspanning en plezier.

Een bruisend centrum in een bosrijke omgeving

Huizen is een levendig dorp aan het water met een bruisend centrum in een bosrijke omgeving. Zo kun je op het Oude Raadhuisplein een leuk terrasje pakken tijdens het winkelen. Het is daarnaast ook een aanrader om de haven te bezoeken. Hier vind je namelijk meerdere gezellige restaurantjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hapje eten aan het water in het Nautisch Kwartier?

Wonen en leven in Huizen

In Huizen woon je in een prachtig en levendig dorp centraal in Nederland. Met de auto is Huizen goed te bereiken vanaf de A1 en de A27. Met een mooie centrale locatie in Nederland ben je op slechts een half uurtje rijden van Amsterdam af. Met het openbaar vervoer ben je in iets minder dan een uur in Amsterdam.

Met alle jonge gezinnen in de buurt is onderwijs ook een belangrijk onderwerp. Gelukkig zijn er meer dan genoeg scholen te vinden. Vooral aan basisscholen is in Huizen geen tekort. Geen zorgen, er zijn ook genoeg middelbare scholen met ruimte voor verschillende onderwijsniveaus.

Woongelegenheid Huizen

De bevolking van Huizen is relatief jong, maar er is ruimte voor iedereen. Er wordt aandacht besteed aan de stijgende zorgbehoefte van ouderen, maar ook aan betaalbare woningen voor jongeren. Hoewel je over het algemeen weinig nieuwbouw vindt in Huizen, staan er wel genoeg bestaande woningen in elke prijsklasse te koop. Er zit dus vast een woning tussen die bij jou past!


Hoe kan Hyppe je helpen?

Heb je je woning in Huizen al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past het beste bij jouw situatie en welke verzekeringen heb je nodig? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Huizen aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Huizen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram