Wonen in Kampen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Kampen

Kampen is een mooie stad gelegen is het westen van de provincie Overijssel. Deze oude Hanzestad is daarnaast ook gelegen aan zowel het Ketelmeer als het Zwarte Meer.

Oude Hanzestad omringd door water en natuur

Kampen is een oude Hanzestad met een historisch centrum dat vol zit met klassieke oude gebouwen. De monumentale winkelpanden staan zij aan zij met eeuwenoude stadspoorten en pakhuizen. Het is een prachtig centrum om regelmatig even lekker doorheen te dwalen en je te laten leiden door de vertakkingen van de IJssel.

Wonen en leven in Kampen

In Kampen is het mooi en gezellig wonen in een klassiek oud stadje. Je hebt er meer dan genoeg scholen, voorzieningen en verschillende leuke buurten. Aangezien Kampen grotendeels omringd is door water kom je vaak de stad binnen over een brug heen, wat een prachtig uitzicht oplevert. Met verschillende provinciale wegen door de stad heen is het reizen met de auto dan ook geen probleem.

Woongelegenheid Kampen

Qua woongelegenheid is er in Kampen redelijk wat te vinden. Je ziet dat dit veel knusse rijtjeshuizen zijn, maar er zijn ook verschillende mooie grote woningen te vinden. Waag een poging in Kampen en bekijk wat het te bieden heeft, want het zou zeker niet de minste stad zijn om jouw droomhuis te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning gevonden in Kampen? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Daar kan Hyppe je bij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Terwijl jij Kampen aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kampen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram