Wonen in Laren

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Laren

Rietgedekte boerderijen, glooiende heidevelden en een gezellig dorpscentrum. Het is geen wonder dat dit prachtige kunstenaarsdorp zo in trek is als woonplek. In Laren is het sfeervol genieten voor bewoners, maar ook voor bezoekers. Winkel in fraaie boetiekjes, wandel door het historische centrum, geniet van de gezellige horecagelegenheden of bezoek activiteiten, zoals voorstellingen en concerten.

Een prachtig kunstenaarsdorpje in een groene omgeving

Met iets meer dan 10.000 inwoners, wonen er opvallend veel (jonge) gezinnen in Laren. De omgeving is groen, met heide en bos, en heeft veel ruimte voor buitenrecreatie. Met mooie boomrijke buurten ligt Laren absoluut in de top 10 woonplaatsen van Nederland. Al dit groen zorgt er ook voor dat het in Laren heerlijk rustig wonen is. Ideaal als je werkt in de drukke stad en thuis even lekker tot rust wilt kunnen komen.

Wonen en leven in Laren

Woon je in Laren? Dan woon je in het groen en in alle rust, maar ook met diverse uitvalswegen en grote steden in de buurt. Zo is het karakteristieke dorp gemakkelijk te bereiken vanaf de A1 en A27. Omliggende plaatsen, zoals Hilversum en Blaricum kun je gemakkelijk bereiken op de fiets. Als je met het openbaar vervoer wilt reizen is het handig om eerst met de bus naar het treinstation in Bussum of Hilversum te gaan. Vanaf het station is het vervolgens gemakkelijk om naar de rest van Nederland te reizen.

Woongelegenheid Laren

In Laren zijn genoeg prachtige bestaande woningen te vinden. Het is wellicht even zoeken, maar als je eenmaal de perfecte woning gevonden hebt, is het het zeker waard!


Wat kan Hyppe voor jou betekenen?

Heb je je woning in Laren al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij in Laren lekker aan het genieten bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Laren in Beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram