Wonen in Leiden

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Leiden

Leiden is met ruim 125.000 inwoners wellicht een grotere stad dan je denkt, maar is overvolle stad. Leiden staat juist bekend als een erg mooie en gezellige stad, waar meer dan genoeg te beleven is!

Een historische binnenstad vol met grachten

De binnenstad van Leiden is prachtig om te zien met veel historische monumenten en musea. Daarnaast is er echter ook genoeg te ondernemen in de binnenstad. Maak bijvoorbeeld een hofjeswandeling, ga lekker shoppen in verschillende boetiekjes of ga even ontspannen in een van de vele gezellige restaurants of koffietentjes. In de zomer is Leiden zelfs extra leuk, dan kun je er namelijk een prachtige rondvaart maken door de vele grachtjes!

Wonen en leven in Leiden

In Leiden is al veel te doen en te vinden dat het leven er erg prettig maken. Er is een gezellige binnenstad, er is genoeg groen te vinden en er zijn genoeg voorzieningen, waaronder scholen. Mocht je toch even de stad uit willen, dan is er gelukkig genoeg in de buurt! Even de A4 op, en je zit in een half uurtje in Den Haag of Rotterdam.

Woongelegenheid Leiden

In Leiden staat de bouw van woningen niet stil, er zijn meerdere nieuwbouwprojecten aan de gang. Hierin worden een aantal leuke concepten gebruikt, zoals prachtige woningen aan het water! Ook qua bestaande bouw is er genoeg te vinden, jouw ideale woning staat er vast en zeker tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Leiden, maar weet je niet hoe je dit moet financieren? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Leiden aan het ontdekken bent blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen in Leiden voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Leiden in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram