Wonen in Lelystad

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Lelystad

Lelystad is een trotse stad in de polder met de Oostvaardersplassen als achtertuin, het IJsselmeer als vijver en een fashion outlet, Batavia Stad, als winkelstraat. Dat alles wordt aangevuld met culturele voorzieningen, lekkere restaurants en bijzondere natuur. Een prettige stad dus waar voor iedereen wel iets te vinden en te doen is.

Een groene en gezellige stad in de polder

Lelystad wordt als stad in de polder door velen vooral gezien als groene, rustige stad. Dit klopt, want in Lelystad heb je onder andere het Belevenissenbos, het Natuurpark Lelystad en het Nationaal Park Nieuw Land. Het zal je wellicht verbazen dat Lelystad ook een van de meest bruisende steden van Nederland is als het gaat om uitgaan en festiviteiten. Zo zijn er in Flevoland elk jaar meerdere concerten en evenementen.

Wonen en leven in Lelystad

Groen, ruim, veilig en comfortabel. In Lelystad is het fijn leven. Met genoeg te ondernemen, maar ook genoeg ruimte voor recreatie en ontspanning. En dat allemaal binnen het uur van steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Het treinstation Lelystad Centrum heeft namelijk een directe treinverbinding met veel omliggende steden. Daarnaast zit je met de auto zo op de A6. Gemakkelijk reizen dus.

Er gaan steeds meer jonge gezinnen wonen in deze veelzijdige stad. Voor hen is het handig om te weten dat er in Lelystad meer dan genoeg scholen zijn om uit te kiezen. Er zijn zowel genoeg basisscholen als middelbare scholen met ruimte voor verschillende opleidingsniveaus. Deze scholen liggen allemaal in of rond het centrum van Lelystad, waardoor ze ook makkelijk te bereiken zijn.

Woongelegenheid Lelystad

Lelystad heeft een verrassend veelzijdig woonaanbod. De vele nieuwbouwprojecten in Lelystad bieden een ruime variatie in woonstijlen en mogelijkheden. Wonen in het groen, aan de golfbaan of zelfs aan of op het water. Met de onbegrensde ruimte en het groene karakter van de stad is iedere woondroom mogelijk.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning op het oog en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Hyppe voorziet je graag van een passend en onafhankelijk hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de buurt van Lelystad? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs op ons kantoor. De koffie staat al voor je klaar!

Lelystad in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram