Wonen in Leusden

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Leusden

Leusden ligt met ongeveer 31.000 inwoners slechts 3 kilometer ten zuidoosten van Amersfoort. Leusden staat erom bekend dat het een van de groenste steden is in Nederland, waardoor je er lekker rustig kan wonen!

Leusden, lekker ontspannen tussen het groen!

Leusden zit vol met groen. Er zijn meerdere bossen en parken die ruimte bieden voor ontspanning en recreatie. Daarnaast is het natuurlijk een erg mooi gezicht! Naast al het groen is er echter nog meer te zien in Leusden. Er zijn namelijk enkele prachtige kerken en een aantal mooie monumenten.

Tot slot heb je in Leusden ook verschillende gezellige horecagelegenheden met een paar leuke restaurants en zelfs een leuk theehuis!

Wonen en leven in Leusden

Leusden is ideaal leven voor mensen die in een drukke stad, zoals Amersfoort, maar graag rustig willen wonen een beetje weg van alle drukte. Gelukkig heeft Leusden via de A28 ook een goede snelwegverbinding, waardoor je met de auto zo in andere omliggende steden bent.

Daarnaast zijn er in Leusden genoeg voorzieningen zoals scholen en supermarkten, waardoor je Leusden alleen echt uit hoeft als je dit zelf wilt!

Woongelegenheid Leusden

Hoewel Leusden een kleinere stad is, zijn ze ook hier bezig met nieuwbouw. Dit samen met de bestaande bouw in de verkoop geeft je genoeg keuze om je ideale woning in Leusden uit te zoeken!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Leusden al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het moet financieren? Bij Hyppe helpen we je graag met het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Of welke verzekeringen zijn verplicht?

Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan bijvoorbeeld je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

Leusden in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram