Wonen in Loosdrecht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Loosdrecht

Loosdrecht is een dorp met ongeveer 9.200 inwoners en heeft een mooie locatie in Nederland. Ten eerste centraal wat natuurlijk lekker is, maar vooral een prachtige ligging aan het water.

Ideaal dorp voor de waterliefhebbers!

Wie aan Loosdrecht denkt, denkt aan water. Verdeeld in Nieuw-Loosdrecht en Oud-Loosdrecht, ligt het dorp aan de prachtige Loosdrechtse Plassen. In de zomer met warm weer trekken veel mensen uit Loosdrecht, maar ook toeristen, naar de Loosdrechtse plassen. Daar kun je lekker zwemmen, zeilen, roeien, kanoën, waterskiën of met een boot door de plassen varen. De verschillende plassen zijn van elkaar gescheiden door eilanden en rietkragen.

Natuurlijk is er meer in Loosdrecht te vinden dan alleen water. Er zijn ook een paar leuke musea, mooie monumenten en gezellige horecagelegenheden.

Wonen en leven in Loosdrecht

In Loosdrecht kun je erg mooi wonen. Je bent omringd door de plassen en de mooie natuur. Met een centrale ligging in Nederland zit je tussen enkele leuke steden in! Vanuit Loosdrecht ben je namelijk snel bij grote steden zoals Hilversum en Utrecht.

Ondanks dat Loosdrecht een kleiner dorpje is, zijn er wel genoeg voorzieningen. Zowel scholen als supermarkten zijn er genoeg te vinden, waardoor je vaak lekker relaxed op de fiets kan gaan.

Woongelegenheid Loosdrecht

In een dorp zie je vaak niet erg veel nieuwbouw, echter zijn er in Loosdrecht wel enkele nieuwbouwprojecten aan de gang. Dit zorgt samen met de bestaande woningen in de verkoop voor genoeg keuze in Loosdrecht. Of je nu op zoek bent naar een rijtjeshuis, een vrijstaand huis of een grote woning aan het water, het is er allemaal wel te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomhuis in Loosdrecht gevonden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je je huidige hypotheek verhogen of oversluiten? Hyppe is expert op het gebied van hypotheken. Of je nu starter of doorstromer bent op de woningmarkt of graag je huidige hypotheek tegen het licht wil houden. Hyppe legt jou in heldere taal uit wat je mogelijkheden zijn. Wij zoeken, samen met jou, naar de hypotheekvorm die het beste bij jou past.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Bovendien ben je niet van Hyppe af als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Bij Hyppe vinden we het belangrijk om eerst eens met elkaar kennis te maken, hierin kun je al je vragen kwijt en zullen we de mogelijkheden bespreken. Dit gesprek nemen wij voor onze rekening en kost je niets. Wel zo prettig. Zien we je binnenkort?

Loosdrecht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram