Wonen in Maasdam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Maasdam

Maasdam is een klein dorpje met iets meer dan 3200 inwoners en ligt een kleine 15 kilometer ten zuiden van Rotterdam. Dit dorpje is onderdeel van de gemeente Hoeksche waard, een gemeente die steeds meer mensen naar zich toetrekt.

Ontspanning en rust vlak onder de drukte

De gemeente Hoeksche waard, waaronder dus Maasdam, trekt steeds meer mensen aan. Het is namelijk de ideale woonplaats voor mensen die thuis wat rust zoeken naast hun drukke baan in de grote stad. In Maasdam vind je genoeg groen en water, wat het zowel een prachtige omgeving geeft als ruimte voor ontspanning en recreatie. De Binnenbedijkte Maas loopt dwars door het dorp heen. Hier is prachtig omheen gebouwd met woningen, maar het biedt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid tot een prachtige wandeling langs het water. Ideaal om even je hoofd leeg te maken!

Wonen en leven in Maasdam

Maasdam is een ideale woonplaats voor mensen die werken in de stad en liever in een klein en knus dorpje wonen. In dit dorpje is alles lekker in de buurt en ook het werk buiten het dorp hoeft niet ver weg te zijn! Even de N217 op en je zit zo in Rotterdam en Dordrecht. Beide steden liggen op minder dan 15 kilometer afstand. Dit is natuurlijk altijd prettig, ook als je even het dorp uit wilt en lekker wilt gaan stappen in de stad!

Woongelegenheid Maasdam

Met ongeveer 3300 inwoners is het niet gek dat er weinig woningen in de verkoop staan in Maasdam, echter zijn ze wel te vinden. Dit zijn over het algemeen leuke en grotere woningen. Wie weet, misschien vind jij je droomwoning wel om de Binnenbedijkte Maas heen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Maasdam al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of maak een online afspraak. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Maasdam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram