Wonen in Maastricht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Maastricht

Helemaal in het zuiden van Limburg vind je Maastricht, een prachtige grote stad met ruim 120.000 inwoners. Het is een stad waar je mooi kunt wonen en het heel erg naar je zin kunt hebben!

Een stukje vakantie in Nederland

Maastricht voelt af en toe aan als een stukje buitenland. In de meest zuidelijke stad van Nederland lijkt het soms alsof je even op vakantie bent, terwijl je misschien op slechts een kwartiertje lopen van je eigen woning zit. Dit gevoel wordt gecreëerd door de sfeer en het karakter van de stad, maar ook de vele terrasjes. Vooral in de zomer kun je in Maastricht dus echt dit heerlijke, zuidelijke vakantiegevoel vinden.

Wonen en leven in Maastricht

Veel mensen zien Maastricht al als een leuke plaats voor een dagje uit, maar wist je dat je er ook heerlijk kunt wonen? Het is een uitnodigende stad met een gezellig centrum en een mooie mix van klassieke en moderne bouwstijlen. Daarnaast zijn er meer dan genoeg voorzieningen en is de stad wellicht een stukje rijden, maar niet moeilijk te bereiken.

Woongelegenheid Maastricht

Zoals je waarschijnlijk wel verwacht had, is er in Maastricht een grote variatie aan woningen te vinden. Of je nu zoekt naar een rijtjeshuis, een prachtige vrijstaande woning of toch liever een appartement; het is er allemaal te vinden. Bekijk dus snel wat deze prachtige stad jou te bieden heeft, want het zou zomaar kunnen dat je droomwoning ertussen staat.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Maastricht al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Maastricht aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Maastricht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram