Wonen in Middelburg

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Middelburg

Middelburg is met 50.000 inwoners de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg is een prachtige stad om te wonen met een mooie klassieke bouwstijl en veel water in de omgeving.

Prachtige klassieke stad

In Middelburg woon je in een prachtige klassieke stad met historische straten, klassieke gebouwen en een overvloed aan kunst en cultuur. Het is een heerlijke stad om te stappen met verschillende fijne restaurants en leuke winkels. Daarnaast zit je dicht bij de zee, ideaal als je op je vrije dag even lekker wilt uitwaaien op het strand.

Wonen en leven in Middelburg

Middelburg is een populaire plek om te wonen en dat heeft de stad onder andere te danken aan de mooie ligging. De stad is namelijk gemakkelijk te bereiken vanaf de A58 en meerdere provinciale wegen. Diezelfde provinciale wegen brengen je ook in een kleine 10 minuten rijden naar de kust toe. De ligging is natuurlijk niet de enige reden waarom Middelburg populair is, de stad heeft namelijk ook meer dan genoeg te bieden. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn in de stad te vinden.

Woongelegenheid Middelburg

In Middelburg vind je een mooie mix aan woningen in de verkoop. Niet alleen in verschillende bouwstijlen, maar ook qua grootte en prijscategorie is er genoeg te vinden. Of je nu op zoek bent naar een klassiek rijtjeshuis, een gezellige twee-onder-een-kapwoning of een prachtige vrijstaande woning, je vindt het er allemaal! Daarnaast zijn er ook enkele leuke appartementen te vinden.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een leuke woning in Middelburg gevonden? Dan kan Hyppe je helpen met de financiering. Ga eens in gesprek met onze onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over de juiste kennis en diploma's om je van een eerlijk, betrouwbaar en transparant advies te voorzien.

Lagere rente? Hyppe laat het weten

Terwijl jij door Middelburg loopt, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Middelburg in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram