Wonen in Mijdrecht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Mijdrecht

Mijdrecht is de hoofdplaats van de gemeente De Ronde Venen en met ongeveer 20.000 inwoners ook de grootste plaats van deze gemeente. In Mijdrecht hangt een gezellige sfeer en het wordt dan ook gezien als leuke plaats om te stappen, maar ook om te wonen.

Een gemoedelijke sfeer en een dorps karakter

Gezellige horeca en unieke winkeltjes op loopafstand, dat is Mijdrecht! In Mijdrecht vind je namelijk een sfeervol winkelcentrum met een leuke variatie aan winkeltjes en verschillende activiteiten in de buurt zoals een bowlingbaan, fietsverhuur en een zwembad. Dit samen met de horeca en het groen in Mijdrecht biedt meer dan genoeg mogelijkheden tot ontspanning en recreatie.

Wonen en leven in Mijdrecht

Het is erg prettig wonen in Mijdrecht. Je kunt even lekker tot rust komen, maar ook de gezelligheid opzoeken en gaan stappen! In Mijdrecht zit je goed met genoeg voorzieningen in de buurt en een fijne sfeer. Mocht je toch even ergens anders willen stappen, dan zit je zo in Amsterdam of Utrecht. Even de N201 op, over op de A2 en rijden maar!

Woongelegenheid Mijdrecht

In Mijdrecht vind je momenteel weinig nieuwbouw, maar wel veel leuke bestaande woningen in de verkoop. Hier verschilt het erg in prijsklasse. Je hebt knusse rijtjeshuizen die wat goedkoper zijn, maar ook prachtige villa's met een forser prijskaartje. Wat je ook zoekt, Mijdrecht is zeker het bekijken waard. Een wie weet, wellicht staat je droomhuis daar op je te wachten!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomhuis in Mijdrecht gevonden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je je huidige hypotheek verhogen of oversluiten? Hyppe is expert op het gebied van hypotheken. Of je nu starter of doorstromer bent op de woningmarkt of graag je huidige hypotheek tegen het licht wil houden. Hyppe legt jou in heldere taal uit wat je mogelijkheden zijn. Wij zoeken, samen met jou, naar de hypotheekvorm die het beste bij jou past.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Bovendien stopt Hyppe niet met helpen als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Welnee, dan beginnen we pas met elkaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Bij Hyppe vinden we het belangrijk om eerst eens met elkaar kennis te maken, hierin kun je al je vragen kwijt en zullen we de mogelijkheden bespreken. Dit gesprek nemen wij voor onze rekening dus kost je niets en is geheel vrijblijvend, dat is wel zo prettig! Zien we je binnenkort?

Mijdrecht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram