Wonen in Naarden

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Naarden

Naarden is één van de best bewaarde vestingsteden. De stad is beroemd om de unieke stervormige bouw en kent vele mooie gebouwen rondom de vesting. De stadspoorten, bastions en gebouwen voor wapens en soldaten staan nog steeds, zoals dit bij een echte vestingstad hoort. In Naarden is dan ook genoeg te vinden over deze geschiedenis, zoals in het Nederlands Vesting Museum. Daarnaast is het in Naarden ook heerlijk om te wandelen over deze verdedigingswerken en zelfs een rondvaart eromheen maken is mogelijk.

Een prachtige groene stad

Als je van groen houdt, ben je in Naarden op de juiste plek. In het beschermde natuurgebied Naardermeer rust je heerlijk uit om vervolgens in de gezellige oude stad een hapje en een drankje te doen. Daarnaast is het ook prachtig om door alle oude straatjes in stad te wandelen. Als je liever wat mooie plekken wilt bezoeken in Naarden, dan zijn de Grote Kerk en het stadhuis van Naarden zeker aanraders. Al met al is Naarden dus niet alleen perfect voor mensen die van groen houden, maar ook zeker voor mensen die van een nostalgische stad houden!

Wonen en leven in Naarden

In Naarden woon je in een prachtige oude stad met genoeg groen en water, wat ervoor zorgt dat het in Naarden heerlijk leven is. Daarnaast heeft Naarden ook een mooie, relatief centrale ligging in Nederland waardoor het gemakkelijk reizen is. Met de auto zit je zo op de A1 die je rechtstreeks naar steden als Amsterdam en Amersfoort leidt. Als je liever met de trein reist, is het het makkelijkst om eerst naar het station Naarden-Bussum te reizen en vanaf daar de trein te nemen.

Voor jonge gezinnen is het handig om te weten dat er in Naarden genoeg scholen zijn. Er zijn zowel genoeg basisscholen als middelbare scholen die ruimte bieden voor verschillende opleidingsniveaus.

Woongelegenheid Naarden

In Naarden is momenteel weinig nieuwbouw aan de gang. Er is echter genoeg variatie qua bestaande woningen. Of je nu prettig woont in een rijtjeshuis, een twee-onder-één-kapwoning, een appartement of een grote villa, je vindt het er allemaal. Zo zijn er dus woningen en appartementen te vinden in vrijwel elke prijsklasse. Jouw droomhuis zit er vast tussen!


Onafhankelijke hypotheekadviseur

Heb je je woning in Naarden al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de hypotheek en de verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij wandelt door de oude straatjes van Naarden, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit is gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Naarden in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram