Wonen in Nieuw-Vennep

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is een stad in het zuidwesten van de provincie Noord-Holland en telt momenteel ruim 31.000 inwoners. Het is een mooie klassieke stad, die toch net klein genoeg is om lekker rustig te kunnen wonen.

Een mooie klassieke stad met genoeg groen

Het mooiste aan Nieuw-Vennep is de ligging. In het zuidwesten van Noord-Holland ligt het vlak bij de Westeinderplassen waar je heerlijk je rust kunt vinden. In Nieuw-Vennep zit je echter ook niet ver verwijderd van de 'stedelijke drukte'. Iets richting het Noordoosten en je zit midden tussen prachtige steden als Alkmaar en Amsterdam. Het ligt er dus eigenlijk maar net aan waar je zin in hebt!

Wonen en leven in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep is het mooi en rustig wonen in een stad met een prachtige mix van groen en zowel klassieke als moderne gebouwen. Met een ligging relatief dicht bij Schiphol is reizen van en naar Nieuw-Vennep geen probleem. Met kinderen is het er daarnaast ook prettig wonen met verschillende leuke buurten en genoeg scholen in de stad.

Woongelegenheid Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep is aan huizen en appartementen in de verkoop/verhuur geen tekort. Er is genoeg te vinden, zowel in elke grootte als in elke prijsklasse. Bekijk dus zeker de opties in deze stad, want wellicht staat jouw droomwoning hier wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je droomwoning in Nieuw-Vennep al hebt gevonden. Dat betekent dat het nu tijd is voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Dit kan daarnaast ook over een paar jaar weer anders zijn, het is dus belangrijk om dit in de gaten te houden.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of maak een online afspraak. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Nieuw-Vennep in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram