Wonen in Nieuwegein

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Nieuwegein

Met zijn centrale ligging in Nederland wordt Nieuwegein door veel mensen als fijne plek gezien. Dat is niet gek, want in Nieuwegein kun je meer doen dan je denkt. Je kunt er leuk stappen, heerlijk winkelen en natuurlijk prettig wonen!

Prachtige stad centraal in Nederland

Als je van winkelen houd zit je goed in Nieuwegein! Bezoek bijvoorbeeld eens 'Cityplaza' met meer dan 150 winkels en restaurants, hier alleen al valt meer dan genoeg te beleven. Ook uitgaan in Nieuwegein kan erg leuk zijn, met meer dan genoeg cafés en restaurants is er genoeg keuze. Ook het wonen zelf in Nieuwegein is erg fijn. Met meer dan genoeg groen en water in de gemeente heeft het een prachtige omgeving en bied het ook meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie.

Wonen en leven in Nieuwegein

In Nieuwegein is de kwaliteit van het leven over het algemeen hoog. Het grootste voordeel van Nieuwegein is natuurlijk de centrale ligging. Dit biedt namelijk ook veel mogelijkheden om gemakkelijk te reizen naar andere plaatsen. Want hoewel er in Nieuwegein zelf ook genoeg te doen is, wilt dat niet zeggen dat het niet leuk kan zijn om zo af en toe eens je grenzen te verleggen! Vanaf de A2, A12 en A27 zit je zo in Nieuwegein. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. Met verschillende buslijnen en zelfs een sneltram kom je makkelijk in Utrecht, om vanaf daar de trein te nemen.

Door heel Nieuwegein heen zijn er overigens meer dan genoeg scholen, wat handig is om te weten voor jonge gezinnen die in Nieuwegein willen wonen. Deze zijn over het algemeen makkelijk te bereiken met de fiets.

Woongelegenheid Nieuwegein

In Nieuwegein is meer dan genoeg woongelegenheid. Met meerdere nieuwbouwprojecten en verschillende soorten woningen en appartementen in de verkoop zit de ideale woning voor jou er vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning gevonden in Nieuwegein? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past en welke verzekeringen je nodig hebt. Daar kan Hyppe je bij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Terwijl jij Nieuwegein aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Nieuwegein in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram