Wonen in Nijmegen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Nijmegen

Nijmegen ligt dicht bij de grens van Duitsland en is met ongeveer 180.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Daarnaast is Nijmegen de oudste stad van Nederland, dus dat het een speciale stad is staat al vast!

Gezellige historische stad

Nijmegen is een prachtige stad met veel verschillende bezienswaardigheden, denk aan Velorama en de St.-Stevenstoren (die je overigens kan beklimmen). Nijmegen is ook een erg gezellige stad met genoeg cafés en erg leuke winkelstraten. Dit, gecombineerd met de verschillende parken die je kan vinden in de stad, bied genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot slot is Nijmegen een universiteitsstad met een grote studentenpopulatie, wat ervoor zorgt dat er altijd wel een levendige sfeer in de stad hangt. Eén ding kun je dus wel zeggen, in Nijmegen is het nooit saai!

Wonen en leven in Nijmegen

Nijmegen heeft meer dan genoeg voorzieningen zoals supermarkten en scholen en is, zoals net benoemd, een erg gezellige stad. Dit zorgt ervoor dat het in Nijmegen erg prettig leven is. Hoewel Nijmegen helemaal in het oosten van Nederland ligt, zijn een aantal steden dichterbij dan je denkt. 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Arnhem liggen allemaal binnen een uurtje rijden. Dit is het makkelijkst te doen door vanuit Nijmegen de A15 of de A73 te nemen.

Woongelegenheid Nijmegen

In Nijmegen is er momenteel weinig sprake van nieuwbouw, echter staan er veel leuke klassieke woningen in de verkoop. Er zijn daarnaast niet alleen maar oudere woningen te vinden, er staan ook een aantal modernere woningen te koop. De woningen die in de verkoop staan verschillen erg qua grootte en prijs, waardoor er vast iets voor jou tussen zit!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Nijmegen al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of maak een online afspraak. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Nijmegen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram