Wonen in Noordwijk

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Noordwijk

Helemaal in het westen van Zuid-Holland vind je Noordwijk, een heerlijk dorp aan de kust van de Noordzee. Veel mensen kennen Noordwijk al als een heerlijk plaatsje voor een leuke dag op het strand, maar wist je ook dat je er heerlijk kunt wonen?

Ontspannen aan de kust

Lekker relaxen op het strand, een mooie wandeling door de duinen of toch lekker de boulevard op. Hoe zou jij de dag besteden in Noordwijk? In dit dorp aan de kust zijn vele manieren om je dag in te delen, maar dat betekent niet dat Noordwijk alleen leuk is voor een dagje uit. Integendeel! Noordwijk is een ideaal plaatsje om heerlijk tot rust te komen.

Wonen en leven in Noordwijk

Aangezien Noordwijk helemaal in het westen van het land ligt tegen de Noordzee aan, is het soms een eindje rijden vanaf andere steden. Gelukkig is er in Noordwijk genoeg te doen en zijn er genoeg voorzieningen te vinden, waardoor je niet snel het dorp uit hoeft.

Woongelegenheid Noordwijk

Bij Noordwijk denk je wellicht al snel dat het een dorp is waar je alleen erg dure woningen vindt. In Noordwijk vind je dan ook veel mooie woningen met een nog mooiere omgeving, maar zeker niet alle woningen zijn even duur. Dus bekijk snel de opties, want wellicht is jouw droomwoning aan het strand wel goedkoper dan je denkt!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Noordwijk al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Noordwijk in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram