Wonen in Nootdorp

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Nootdorp

Nootdorp complementeert samen met Pijnacker de gemeente Pijnacker-Nootdorp in Zuid-Holland. Het is een klein dorpje met ongeveer 19.000 inwoners en een ideale plek als je van rustig wonen houdt!

Een rustig dorp met uitstekende woonkwaliteit

Nootdorp staat bekend om zijn leuke woonwijken en mooie leefomgeving. Zo heb je meer dan genoeg groen en water dat uitstekende ruimte biedt voor ontspanning en recreatie, maar daarnaast ook zorgt voor een mooi plaatje! Daarnaast heeft Nootdorp een uitstekende leefomgeving met een goede sfeer, genoeg voorzieningen en een leuk verenigingsleven. Tot slot vind je ook genoeg ruimte om lekker te winkelen of gezellig een terrasje te pakken. Al met al dus een heerlijk dorpje om te wonen!

Wonen en leven in Nootdorp

Nootdorp is een ideaal dorp om te wonen als je het niet ziet zitten om in de drukke stad te wonen. In Nootdorp is namelijk genoeg te doen met belangrijke voorzieningen in de buurt. Het dorp is omringd door steden als Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer waardoor je snel in de stad bent als je hier moet zijn vanwege het werk bijvoorbeeld. Gewoon even de A12 of de A13 op en je bent er zo!

Woongelegenheid Nootdorp

In Nootdorp zelf is weinig nieuwbouw te vinden, echter zijn er in de gemeente Pijnacker-Nootdorp wel enkele nieuwbouwprojecten aan de gang. Als je toch graag echt in Nootdorp wilt wonen hoef je je ook geen zorgen te maken, er staat namelijk genoeg bestaande bouw in de verkoop!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Nootdorp al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Hyppe helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Als je hypotheek en verzekeringen geregeld zijn blijft Hyppe namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of is je situatie dusdanig veranderd dat een andere hypotheekvorm beter past, dan laten we dat direct weten!

Wil je graag meer weten of je mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of maak een online afspraak. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Nootdrop in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram