Wonen in Ommen

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Ommen

Ommen is een prachtige stad verscholen tussen de bossen en langs de Vecht, gelegen in het noorden van de Provincie Overijssel. Deze stad telt momenteel ongeveer 18.500 inwoners op een oppervlakte van 180.000 vierkante kilometer, wat het de gemeente met de laagste bevolkingsdichtheid in Overijssel maakt.

Prachtige groene stad langs de Vecht

Dat Ommen een lage bevolkingsdichtheid heeft, zie je gelijk terug in het groen door de stad heen. Het natuurreservaat Landgoed Eerde en de 34 meter hoge heuvel de Besthmenerberg zijn prachtige locaties, waar je dan ook even heerlijk tot rust kan komen. Dit kan echter natuurlijk ook met een wandeling langs het water van de Vecht, de keuze is aan jou!

Ommen heeft daarnaast ook een lekker gezellig centrum, met leuke winkels en genoeg horecagelegenheden. Het is tenslotte gewoon een stad, dus er is genoeg te doen in de veelzijdige met prachtige bezienswaardigheden.

Wonen en leven in Ommen

Vanwege het relatief lage inwoneraantal, wordt Ommen ook wel gezien als een combinatie van twee ideale werelden. Namelijk de rust van een dorp, maar wel met genoeg stadse voorzieningen. Dit samen maakt Ommen een erg fijne stad om te wonen. Met een treinstation en meerdere provinciale wegen in de stad is reizen naar één van de prachtige locaties in de buurt ook geen probleem!

Woongelegenheid Ommen

Met een lage bevolkingsdichtheid zou je wellicht denken dat er veel nieuwbouw aan de gang is in Ommen. Dat valt echter wel mee. Hoewel er zo nu en dan wel iets bijkomt, houd de stad momenteel toch vooral vast aan de karakteristieke rust die het bied. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat er niks te vinden is in Ommen, er staan namelijk verschillende mooie woningen in de verkoop. Wie weet staat jouw droomwoning er ook wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Ommen al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Ommen in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram