Wonen in Oss

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Oss

Oss is een grotere stad dan veel mensen denken. Inmiddels is de stad qua inwoneraantal hard op weg naar de 100.000. Toch zijn er ook opzichten waarin Oss soms net een dorpje lijkt, waardoor het er heel prettig wonen is!

Een bruisende stad met dorpse gastvrijheid

In Oss is genoeg te doen. Duik bijvoorbeeld het levendige centrum in of ga juist even ontspanning. Het centrum van Oss zit bomvol met leuke winkels en gezellige horecagelegenheden, terwijl er ook genoeg groen in en rondom de stad te vinden is. Oss grenst namelijk aan het prachtige natuurgebied De Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant.

In Oss voelt het af en toe echter ook nog alsof je in een dorpje zit, met ruim opgezette woonwijken en daarnaast de dorpse gastvrijheid die je overal wel vindt.

Wonen en leven in Oss

In Oss is het gezellig wonen en leven. Je vindt er grote diversiteit qua architectuur en meer dan genoeg goede voorzieningen als supermarkten, scholen en sportverenigingen. Daarnaast is het ook prettig dat je in de buurt zit van andere grote steden zoals 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Vanuit Oss zit je gelukkig zo op de A50 en de A59 en ben je dus snel onderweg. Tot slot zit er ook een treinstation in Oss, wat reizen met het openbaar vervoer een stuk makkelijker maakt.

Woongelegenheid Oss

Momenteel is er weinig nieuwbouw aan de gang in Oss, echter vindt je wel genoeg bestaande woningen in de verkoop. Dit verschilt van knusse rijtjeshuizen tot leuke twee-onder-een-kapwoningen en mooie vrijstaande woningen. Met een beetje zoekwerk is jouw ideale woning er dus ook vast te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Oss al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Laat Hyppe je dan helpen met de hypotheek en verzekeringen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Daarna zijn we nog niet klaar, Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten. Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs of maak een online afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Oss in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram