Wonen in Oude-Tonge

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Oude-Tonge

Oude-Tonge is een klein dorpje gelegen in Zuid-Holland met slechts iets meer dan 5000 inwoners. Het is een dorpje waar je heerlijk rustig kan wonen, ideaal voor jonge gezinnen bijvoorbeeld!

Heerlijke rust aan het water

In het oosten van de gemeente Goeree-Overflakkee vind je het kleine dorpje Oude-Tonge. Dit kleine dorpje biedt naast een prachtige ligging aan het water veel ruimte voor ontspanning en recreatie in het groen. In Oude-Tonge vind je dus een ideale plek om lekker rustig te wonen. Dat betekent echter niet dat je er geen gezelligheid kan vinden. Dit dorpje bezit namelijk ook een gezellig centrum met verschillende leuke winkeltjes en terrasjes.

Wonen en leven in Oude-Tonge

In Oude-Tonge is het lekker rustig wonen in een dorpje met verschillende leuke woonwijken. Dit dorpje is prettig wonen voor mensen die rust zoeken naast hun drukke baan of bijvoorbeeld jonge gezinnen. Met genoeg scholen en voorzieningen in de buurt zitten de jonge gezinnen hier goed. Daarnaast is Oude-Tonge makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Prettig dus voor mensen die buiten het dorp werken.

Woongelegenheid Oude-Tonge

In Oude-Tonge staan verschillende leuke woningen in de verkoop. Dit varieert van rijtjeshuizen tot grote vrijstaande huizen met veel grond eromheen. Daarnaast zijn ze ook in Oude-Tonge druk bezig met het bouwen van nieuwe woningen, er staan zelfs enkele nieuwbouwwoningen in de verkoop. Bekijk dus zeker de opties in dit dorp, wellicht staat jouw droomwoning er wel tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een mooie woning op het oog in Oude-Tonge, maar weet je niet hoe je dit moet financieren? Hyppe begeleid je van begin tot eind met de hypotheek en de verzekeringen. Wij beschikken over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en vakdiploma’s voor een helder, eerlijk en transparant hypotheekadvies. Bij Hyppe vinden we het namelijk belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als het allemaal eenmaal geregeld is laat Hyppe je overigens niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Oude-Tonge aan het ontdekken bent blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laat Hyppe het je direct weten! Zo behoud je zelf dus alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies van Hyppe.

Hyppe biedt hypotheekoplossingen voor zowel starters, doorstromers, oversluiters als zelfstandig ondernemers. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geheel gratis en je zit nergens aan vast. De koffie staat al voor je klaar!

Oude-Tonge in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram