Wonen in Ouderkerk aan de Amstel

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een prachtig groen dorpje niet ver van Amsterdam en gelegen aan, zoals de naam al aangeeft, de Amstel. Met minder dan 9000 inwoners is het nog steeds een klein dorpje dat zelfs langer bestaat dan Amsterdam!

Eeuwenoud dorpje aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is op een bepaalde manier verdeeld in twee delen. Aan de rechteroever van de Amstel is namelijk het oudere deel van het dorp. Daar vind je een rijk cultuurgoed met oude kerken uit de 18e en 19e eeuw. In de rest van het dorp vind je wel een aantal leuke winkels en horecagelegenheden, maar vooral veel groen. Hier ligt namelijk een prachtig en groot park dat 'Rondehoep' heet. Met daarbovenop ook nog andere parken en water door het dorp heen biedt Ouderkerk aan de Amstel je meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie.

Wonen en leven in Ouderkerk aan de Amstel

In Ouderkerk aan de Amstel is het heerlijk ontspannen leven. Met genoeg voorzieningen als supermarkten en scholen in de buurt, hoef je dit dorp eigenlijk alleen uit als je dat zelf wilt. Extra prettig aan wonen in dit dorp is dan ook de ligging tussen meerdere leuke steden als Amsterdam en Amstelveen. Gewoon even de A2 of de A9 op en je bent er binnen 10 minuten rijden.

Woongelegenheid Ouderkerk aan de Amstel

Nieuwbouw is momenteel niet echt aan de gang in het dorp, echter staan er wel een aantal leuke woningen in de verkoop. Hier vind je bijvoorbeeld leuke rijtjeshuizen en mooie oudere klassieke woningen. Even zoeken dus, maar je droomhuis zou hier zomaar tussen kunnen zitten!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomhuis gevonden in Ouderkerk aan de Amstel? Dat is dan natuurlijk goed nieuws! Maar, heb je ook al nagedacht over de financiering? Dit vaak een lastig punt, maar gelukkig kan Hyppe je hierbij helpen! Hyppe beschikt over adviseurs met de juiste kennis en diploma's. Voor een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies in Weesp ben je bij Hyppe aan het juiste adres!

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ouderkerk aan de Amstel in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram