Wonen in Pijnacker

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Pijnacker

Pijnacker is een dorp gelegen in het midden van Zuid-Holland. Het is onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp en er wonen ruim 27.000 mensen. Pijnacker is een fantastische plek om te wonen, het bied veel rust maar ook genoeg gezelligheid!

Een oase van rust tussen de drukte in

Pijnacker is een dorp waar je lekker rustig kan wonen in een groene omgeving, tussen de drukke steden in. Dit dorp bied genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie echter denkt dat je in Pijnacker alleen rust en groen vindt, is het goed om te weten dat er meer te doen is dan je denkt. Er is namelijk een divers aanbod aan winkels, horeca en evenementen. Met daarnaast ook een ruim aanbod aan voorzieningen, waaronder scholen, kom je in dit dorp zeker niet tekort!

Wonen en leven in Pijnacker

Pijnacker is een dorp waar je rustig woont, maar waar je ook niet ver hoeft te zoeken als je toe bent aan wat gezelligheid! Een ideale plek als je lekker rustig wilt wonen, maar in een grote stad als Rotterdam of Den Haag werkt. Pijnacker is namelijk omringd door Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Hoewel er genoeg te beleven is in Pijnacker zelf, is het fijn om te weten dat je vanaf de A12 of de A13 zo in de stad bent.

Woongelegenheid in Pijnacker

Pijnacker is lekker aan het groeien! Er zijn een aantal nieuwbouwprojecten aan de gang en er staan ook genoeg woningen in de verkoop. Neem dus snel een kijkje, want jouw droomwoning zou hier zomaar tussen kunnen staan!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je woning in Pijnacker al gevonden, maar weet je nog niet hoe je het precies moet regelen met de financiering? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste Hypotheekadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens zijn we daarna nog niet klaar. Terwijl jij Pijnacker aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo hou jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is gratis, dus kost je niets. Wij zetten de koffie vast klaar!

Pijnacker in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram