Wonen in Purmerend

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Purmerend

Purmerend kreeg in 1434 stadsrechten en telt inmiddels meer dan 90.000 inwoners. Begin 2022 heeft het inwoneraantal van Purmerend een aardige sprong gemaakt. Dit is het gevolg van de fusie tussen de gemeente Beemster en Purmerend die 1 januari 2022 is ingegaan. Met mooie woonwijken is Purmerend al jaren een prettige plek om te wonen.

Prachtige woonwijken omringd door groen

Purmerend heeft heerlijke woonwijken om te wonen. Ze zijn vaak ruim opgezet en al het benodigde is vaak in de buurt, zoals scholen en supermarkten. Daarnaast kun je in Purmerend ook heel leuk stappen. In het centrum zijn meer dan genoeg cafés te vinden en in het recent gerenoveerde winkelcentrum het 'Eggertcentrum', heb je meer dan genoeg winkelstraten om te slagen!

Ook is er genoeg groen te vinden, dat ruimte biedt voor ontspanning en recreatie. In en rond Purmerend zijn meerdere parken en bossen om lekker tot rust te komen.

Wonen en leven in Purmerend

In Purmerend is veel dicht bij huis en met de fiets te doen, maar ook met de auto kom je gemakkelijk op je bestemming in de stad. Reizen van en naar Purmerend is eveneens makkelijk. Je zit zo op de A7 of een provinciale weg. Dankzij het treinstation is reizen met het openbaar vervoer ook geen grote opgave.

Aan sportclubs en scholen is er geen gebrek. Op zoek naar een locatie die bij jou en je gezin past? Er is genoeg keuze. Ideaal voor de kinderen!

Woongelegenheid Purmerend

In Purmerend zijn momenteel enkele nieuwbouwprojecten aan de gang en ook is er genoeg aanbod aan bestaande woningen en appartementen in verschillende prijsklassen. Jouw ideale woning zit er dus vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Purmerend al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, laten we je overigens niet in de steek. Terwijl jij Purmerend aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dan zetten wij de koffie vast voor je klaar!

Purmerend in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram