Wonen in Putten

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Putten

Putten is een dorpje in het westen van Gelderland, net buiten de provincie Utrecht. Putten heeft een prachtige omgeving van bossen en polders en aan het water van de Nuldernauw.

Veelzijdig dorpje met een prachtige omgeving

Putten is vooral een veelzijdig dorpje. Je kunt er namelijk heerlijk tot rust komen, maar er is ook meer te doen dan je denkt. Het is maar net wat je zelf wilt. Als je even ruimte zoekt voor ontspanning en recreatie kun je dit doen op Strand Nulde of bijvoorbeeld in het Putterbos. Je kan in het centrum van Putten meer doen dan je denkt. Of je nu wilt shoppen, stappen of lekker actief bezig wilt zijn.

In Putten zijn ook een aantal plaatsen leuk om te bezoeken zoals landgoed Schovenhorst met imposante bomentuinen of bijvoorbeeld de Bostoren van 40 meter hoog. Dit dorp heeft dus nog verrassend veel te bieden!

Wonen en leven in Putten

In Putten is het lekker ontspannen leven. Het dorp heeft veel te bieden en er zijn genoeg voorzieningen als scholen en supermarkten in de buurt. Daarnaast is het ook lekker om in een dorp te wonen met een centrale ligging in Nederland. Als je dan toch even de stad in wilt, ben je helemaal niet lang onderweg. Even de A28 nemen bijvoorbeeld en je zit zo in Amersfoort!

Woongelegenheid Putten

Momenteel staan er veel leuke woningen te koop in Putten. In alle prijscategorieën en alle soorten woningen zijn er wel te vinden. Of je nu een knus rijtjeshuis zoekt of een prachtige villa, het is er allemaal. Jouw ideale woning zit er vast tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning in Putten op het oog en ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Hyppe voorziet je graag van een passend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe allemaal voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs! Of het eerste gesprek nu face to face of online is, het is gratis en je zit nergens aan vast. Dat is wel zo eerlijk.

Putten in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram