Wonen in Rotterdam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Rotterdam

Rotterdam is de op één na grootste gemeente van Nederland met ruim 650.000 inwoners en groeit nog steeds hard door. Rotterdam is een prachtige stad die beroemd is om zijn haven, de grootste haven van heel Europa. Rotterdam staat daarnaast ook bekend om zijn moderne architectuur. Hier gaat het niet alleen om de vele wolkenkrabbers en bijvoorbeeld de Erasmusbrug, maar ook om hoe de huizen gebouwd zijn.

Een prachtige en moderne havenstad

De Euromast, de iconische kubuswoningen, de SS Rotterdam, de Nieuwe Maas die dwars door de stad loopt en ga zo maar door. Het spreekt voor zich dat Rotterdam een stad is waar genoeg te zien, doen en beleven is voor iedereen. In Rotterdam gaat het leven 24 uur per dag door en het heeft dan ook een bruisend nachtleven met talloze bars, cafés en nachtclubs. Het zorgt ervoor dat het in Rotterdam altijd gezellig is. Daarnaast is er in Rotterdam ook genoeg ruimte voor ontspanning en recreatie. Interessante plaatsen hiervoor zijn vooral het Eiland van Brienenoord en het Strand Nesselande.

Wonen en leven in Rotterdam

Wonen in Rotterdam is wonen in een stad met veel diversiteit. Veel mensen denken bij Rotterdam snel aan woonwijken als Blijdorp en Schiebroek, dit zijn namelijk de echte 'gezinswijken'. Woonwijken die in het verleden niet als kindvriendelijke woonwijken werden gezien, worden nu ook steeds populairder onder gezinnen. Dit toont vooral aan dat het in Rotterdam op heel veel verschillende plekken heel fijn wonen is!

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Rotterdam gemakkelijk te bereiken. De A20, de A16 en de A13 lopen allemaal door de stad, waardoor je altijd zo op de snelweg zit. Vanaf het treinstation Rotterdam Centraal ben je in ongeveer een uur in een stad als Amsterdam. Dit is dus prima te doen.

Het is waarschijnlijk geen verrassing, maar Rotterdam zijn ook meer dan genoeg scholen om uit te kiezen. Er zijn genoeg basisscholen en middelbare scholen die ruimte bieden voor verschillende opleidingsniveaus. Veel van deze scholen liggen in de buurt van het centrum van Rotterdam, waardoor deze goed te bereiken zijn.

Woongelegenheid Rotterdam

Van een appartement in Rotterdam-Zuid tot een Kubuswoning, er zijn talloze verschillende soorten woningen en appartementen te vinden. Naast de bestaande bouw, wordt er in Rotterdam continu doorgebouwd. Rotterdam staat niet stil en er zijn dan ook meer dan genoeg nieuwbouwprojecten te vinden. Daarin gaat het om zowel woningen als appartementen in vrijwel elke prijsklasse en in alle verschillende regio's van Rotterdam. Meer dan genoeg aanbod dus. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je jouw ideale woning hebt gevonden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je al een woning in Rotterdam op het oog? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en de verzekeringen eenmaal geregeld zijn, laat Hyppe je niet in de steek. Wij blijven voor je op de uitkijk. Kunnen je maandlasten straks bijvoorbeeld omlaag vanwege een lagere hypotheekrente? Wij laten je het direct weten! Zo houd jij zelf alle controle, aangevuld met deskundig advies van onze onafhankelijke adviseurs.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Loop dan eens binnen bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak een online. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend, dus kost je niets en je zit nergens aan vast.

Rotterdam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram