Wonen in 's-Hertogenbosch

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch, officieus Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant met ruim 150.000 inwoners. 's-Hertogenbosch is een prachtige stad met veel monumenten, musea en een historische binnenstad waar genoeg te beleven is. Het is dan ook geen verrassing dat je in 's-Hertogenbosch heerlijk kan wonen!

Een prachtige historische stad

Met meer dan 600 gemeentelijke monumenten is al snel duidelijk wat voor een historische stad 's-Hertogenbosch daadwerkelijk is. Als je echt van geschiedenis houdt, dan zijn het Noord-Brabants Museum en de prachtige Sint-Janskathedraal zeker het bezoeken waard. Daarnaast is de omgeving van 's-Hertogenbosch ook erg mooi, met genoeg groen in en om de stad heen. Er is echter meer dan alleen historie en natuur te vinden in 's-Hertogenbosch, zo ook in de binnenstad. De binnenstad van 's-Hertogenbosch zit namelijk vol met leuke winkels en gezellige cafés, terrassen en restaurants.

Wonen en leven in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch wordt niet zomaar als prettige plek gezien om te wonen, maar zelfs als (een van) de beste plaatsen van Nederland. Dat heeft de stad te danken aan de werkgelegenheid, goede gezondheidszorg, lage criminaliteit en ga zo maar door. Het verkeer en het openbaar vervoer is er ook goed geregeld. Je zit met de auto zo op de A2 of de A59, waardoor reizen van en naar de stad een kleine moeite is. Daarnaast is er een treinstation in 's-Hertogenbosch wat het reizen met de trein weer makkelijk maakt.

Tot slot zijn er in 's-Hertogenbosch meer dan genoeg scholen, wat erg prettig is voor jongere gezinnen die van plan zijn om in 's-Hertogenbosch te gaan wonen.

Woongelegenheid 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch zijn alle soorten woningen wel te vinden: van een villa tot een rijtjeshuis en van een twee-onder-een-kapwoning tot een appartement. Er is genoeg bestaande bouw in de verkoop, echter zijn er ook enkele nieuwbouwprojecten aan de gang. Wat vast staat, is dat er in ieder geval genoeg te vinden is in 's-Hertogenbosch!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in 's-Hertogenbosch al gevonden? Dan staan er nog wat lastige onderdelen te wachten, zoals de hypotheek en de verzekeringen regelen. Gelukkig kan Hyppe je hierbij helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Hyppe beschikt over onafhankelijke adviseurs met de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

's-Hertogenbosch in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram