Wonen in Tilburg

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Tilburg

Met ruim 225.000 inwoners is Tilburg wellicht een grotere stad dan veel mensen denken. Tilburg staat voor velen bekend als textielstad en mensen denken gelijk aan het textielmuseum. Textiel beleefde zijn hoogtijdagen echter aan het eind van de 19e eeuw en sinds die tijd heeft Tilburg zich ontwikkeld tot prachtige stad waar veel te beleven is en waar je heerlijk kan wonen!

Tilburg: prachtige cultuur en genoeg te beleven!

Tilburg is echt een stad waar je eindeloos rond kan dwalen. Er zijn in en rond het centrum meer dan genoeg straatjes die vol zitten met leuke winkels, boetiekjes en vele horecagelegenheden. Daarnaast staan er ook veel prachtige oude panden. Al met al ben je hier wel een tijdje bezig als je alles gezien wilt hebben. Het heet in ieder geval niet voor niets het dwaalgebied! Ben je toch op zoek naar wat meer cultuur? Bezoek dan eens één van de prachtige musea die in Tilburg te vinden zijn.  Als je wat meer van ontspanning en rust houd zit je in Tilburg overigens ook goed. In Tilburg is namelijk meer dan genoeg groen te vinden met meerdere parken in de stad.

Wonen en leven in Tilburg

In Tilburg is meer dan genoeg te doen en wat je nodig hebt is in de buurt. Als je toch even de stad uit wilt dan is het goed om te weten dat reizen door, van en naar Tilburg makkelijk is. Vanuit Tilburg zit je met de auto zo op de A58, de A65 en meerdere provinciale wegen. Als je liever met het openbaar vervoer reist, is dat geen probleem. In Tilburg is een treinstation en reizen met de bus is allemaal goed geregeld.

Denk je er als jonger gezin over na om in Tilburg te gaan wonen? Dan heb je een goede stad uitgekozen! Opleiding is natuurlijk erg belangrijk voor de kinderen en in Tilburg zijn meer dan genoeg scholen om uit te kiezen, dus je hebt genoeg opties om de beste uit te kiezen.

Woongelegenheid Tilburg

In Tilburg staan ze niet stil, om de groeiende vraag naar woningen aan te kunnen zijn er meerdere nieuwbouwprojecten aan de gang en er staat genoeg bestaande bouw in de verkoop. In elke prijsklasse is wel wat te vinden! Jouw ideale woning die in je budget valt staat er dus vast tussen.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een leuke woning in Tilburg gevonden? Dan kan Hyppe je helpen met de financiering. Weet je bijvoorbeeld al welke hypotheek het beste bij jouw situatie past? Ga eens in gesprek met onze onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over de juiste kennis en diploma's om je van een eerlijk, betrouwbaar en transparant hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Terwijl jij door het Dwaalgebied van Tilburg loopt, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak online. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets. Wel zo eerlijk.

Tilburg in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram