Wonen in Utrecht

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Utrecht

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je geen seconde uit het oog kunt verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrassen aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.

Een sfeervolle binnenstad rondom de Domtoren

In de gezellige binnenstad van Utrecht vind je allerlei winkels, cafés en restaurants dicht bij elkaar. Langs de grachten liggen de meest uiteenlopende winkels en boetiekjes en er zijn vele horecagelegenheden te vinden. De grachten in Utrecht, met de oude werfkelders, zijn een attractie op zich.

Het centrum van Utrecht is klein genoeg om wandelend te ontdekken, maar groot genoeg om je dagenlang te vermaken met kunst en cultuur. Het Rietveld Schröder Huis, het Dick Bruna Huis, het Catharijneconvent, het Centraal Museum en het Museum Speelklok is slechts een greep uit het totale culturele aanbod. Wil je even wat natuur om je heen, dan ga je lekker wandelen door het Wilhelminapark, park Lepelenburg, de botanische tuinen of wandel een rondje langs de singels om Utrecht heen.

Wonen en leven in Utrecht

Dankzij de centrale ligging in Nederland is Utrecht gemakkelijk te bereiken vanuit andere steden en vice versa. Met de auto ben je snel op de A2, A12 en de A27. Ook met het openbaar vervoer duurt het niet lang andere plekken in Nederland te bereiken. Door de directe treinverbinding ben je in minder dan een half uur in Amsterdam en in iets meer dan een half uur in Rotterdam.

In Utrecht zijn meer dan genoeg scholen te vinden, met veel verschillende opleidingsniveaus. Daarnaast zijn de Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht ook dicht bij, een ideale plaats voor studenten om de laatste stap richting hun carrière te zetten.

Woongelegenheid Utrecht

De kans dat er een leuke woning in Utrecht staat die voldoet aan jouw eisen is groot. Er is genoeg woonvariatie te vinden. Naast het aanbod van bestaande huizen en appartementen zijn er ook een aantal nieuwbouwprojecten aan de gang. Zo zijn er dus genoeg woningen te vinden in elke prijsklasse.


Waar kan Hyppe jou bij helpen?

Heb je al een woning in Utrecht op het oog? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou? Nu, maar ook straks. Onze onafhankelijke adviseurs leggen het je in begrijpelijk taal uit.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Loop dan eens binnen bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak een online. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend, dus kost je niets.

Utrecht in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram