Wonen en leven in Volendam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Volendam

In het oosten van de provincie Noord-Holland, aan het Markermeer gelegen, vind je de plaats Volendam. Volendam is een leuk en levendig dorp met ruim 22.000 inwoners. Het is dan ook een erg leuke plaats om te wonen!

Een klassiek, levendig dorpje aan het water

In Volendam vind je veel gezelligheid, maar ook een hoop mooie plaatjes! Je hebt er namelijk meerdere musea en monumenten door het dorp heen, samen met gebouwen die op een mooie klassieke manier zijn gebouwd. Het is daarnaast ook een dorp waar heel veel te doen is. Je kunt er namelijk gezellig winkelen, stappen en heerlijk wandelen. Daarnaast zit er ook genoeg ruimte voor recreatie in Volendam. Niet alleen in de vorm van groen waar je kan ontspannen, maar ook in de vorm van verschillende sportclubs waar je lekker in beweging kan blijven.

Wonen en leven in Volendam

In Volendam woon je in een leuk en levendig dorp met een prachtige omgeving en gezellige woonwijken. Daarnaast heeft Volendam voor en dorp meer dan genoeg voorzieningen zoals scholen en winkels, waardoor je daar nooit ver voor hoeft te reizen. Als je echter toch even het dorp uit wilt, dan is het goed om te weten dat Volendam met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Woongelegenheid Volendam

In Volendam vind je veel diversiteit in het woningaanbod qua bouwstijl en grootte. Veel woningen zijn op een mooie klassieke manier gebouwd, maar er zijn zeker ook moderne woningen te vinden. Daarnaast zijn het veel rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen, echter zit er veel verschil in de grootte van deze woningen. In alle prijsklassen is in ieder geval wel iets te vinden, dus wie weet vind je jouw droomwoning wel in dit mooie dorp!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning op het oog en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de buurt van Lelystad? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs op ons kantoor. De koffie staat al voor je klaar!

Volendam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram