Wonen in Waalwijk

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Waalwijk

Waalwijk is een woonplaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. In de woonplaats Waalwijk wonen ongeveer 34.000 inwoners en dit is een ideale uitvalsbasis om bijzondere plekken in Noord-Brabant te bezoeken. Daarnaast is het ook een heerlijke plek om te wonen!

Gezellige stad in het hart van Noord-Brabant

Waalwijk is een gezellige stad waar meer dan genoeg te doen is, zowel in als rond de stad. Je vindt er meer dan genoeg groen in de vorm van parken en wandelroutes. Daarnaast is Waalwijk gelegen aan de Bergsche Maas en vind je ook in de stad zelf genoeg water, wat het allemaal een mooi gezicht maakt. Hou je dus van varen? Leg je bootje dan in de Waalwijkse Haven en ga lekker een stukje varen wanneer je maar wilt! Je kunt in de stad echter ook gezellig winkelen in één van de winkelcentra die er te vinden zijn, of lekker genieten bij één van de vele horecagelegenheden.

Tot slot vind je in de stad ook veel prachtige cultuur. Zo heb je in het centrum bijvoorbeeld de rooms-katholieke kerk Sint-Jan de Doper, oftewel de Sint-Janskerk. Zo is er dus altijd wel iets te doen, zien of beleven in Waalwijk!

Wonen en leven in Waalwijk

In Waalwijk is het lekker wonen in een, zoals eerder benoemd, ideale uitvalsbasis in Noord-Brabant. Want hoewel de stad zelf genoeg te bieden heeft met betrekking tot winkels, horeca, natuur en voorzieningen, is het ook lekker om te weten dat er rond de stad veel te beleven is. Waalwijk ligt namelijk in de buurt van Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Tussen deze vier steden liggen ook nog eens de Loonse en Drunense Duinen, een prachtig nationaal park. Je hoeft vanuit Waalwijk eigenlijk alleen de A59 of de N261 te nemen en voor je het weet ben je waar je wilt zijn!

Woongelegenheid Waalwijk

In Waalwijk vind je momenteel genoeg woongelegenheid. Met genoeg bestaande bouw in de verkoop en ook enkele nieuwbouwprojecten is er in ieder geval veel keuze. Er zijn daarnaast ook veel verschillende soorten woningen te vinden in de stad. Of je nu op zoek bent naar een groot vrijstaand huis, een lekker knus rijtjeshuis of een gezellig appartementje, het is er te vinden. Neem dus gerust een keer een kijkje, er zit vast een ideale woning in de juiste prijscategorie voor je bij.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Waalwijk al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Waalwijk in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram