Wonen in Weesp

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Weesp

Dit kleine vestingstadje aan de Vecht lag altijd al onder de rook van Amsterdam en is tegenwoordig flink aan het groeien in nieuwe wijken en buurten. Wonen in Weesp is zeer geliefd onder jonge stelletjes die de hoofdstad verruilen voor het rustigere en meer landelijke gelegen Weesp. Het staat garant aan historisch wonen met de natuur binnen handbereik.

Een rustige vestingstad met een prachtige omgeving

Omdat Weesp de allure van een grote stad heeft, maar stiekem een heel knus klein stadje is, vind je hier volop rust en ontspanning. Door de ligging aan het water en vlak bij de natuur is het hier heerlijk toeven. Vanuit het centrum van Weesp sta je zo met beide benen in het groen.

Wat ook zo typerend is aan wonen is Weesp is dat je overal duidelijk kunt zien dat de stad onderdeel is van de Hollandse Waterlinie. Hiermee is Weesp een van de veertien vestingsteden die Nederland rijk is. De verdedigingswerken en forten zijn nog duidelijk zichtbaar en geven karakter aan het stadje.

Wonen en leven in Weesp

De kans is groot dat je in Weesp in de buurt van water woont. Het stadje heeft ontzettend veel bruggen, waterkanten en uitzichtpunten. Dat is niet vreemd: Weesp is omgeven met water. Veel van de mensen die wonen in Weesp genieten volop van dat water met een eigen bootje of kano. Het is vooral in de zomer ontzettend gezellig op het water in en rondom de stad. Mensen komen in de laatste week van augustus uit alle hoeken van het land om naar het Sluis- en Bruggenfeest te komen; een waar feest voor lokale en landelijke bewoners.

Als jong gezin is het natuurlijk ook belangrijk om te weten of wonen in Weesp qua logistiek ook een te doen is, zijn er genoeg voorzieningen in de buurt? In Weesp is dit gelukkig wel het geval. Er zijn genoeg scholen, supermarkten, sportscholen en ga zo maar door. Deze zijn mooi verdeeld door de stad waardoor ze altijd wel in de buurt van huis zijn.

Woongelegenheid Weesp

Qua woongelegenheid zit het goed in Weesp. Er zijn enkele nieuwbouwprojecten aan de gang en er staat ook aardig wat bestaande bouw in de verkoop. In alles prijsklassen zijn leuke woningen te vinden, van oude klassieke woningen tot modernere woningen. Wat je smaak ook is, in Weesp zit er vast een woning voor jou tussen!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomhuis gevonden in Weesp? Niet gek, want deze prachtige stad heeft veel te bieden. Maar, heb je ook al nagedacht over de financiering? Dit vaak een lastig punt, maar gelukkig kan Hyppe je hierbij helpen! Hyppe beschikt over adviseurs met de juiste kennis en diploma's. Voor een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies in Weesp ben je bij Hyppe aan het juiste adres!

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Terwijl jij Weesp aan het ontdekken bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom gerust even langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Weesp in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram