wonen in Wervershoof

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Wervershoof

Wervershoof is een klein dorpje met iets meer dan 8000 inwoners, gelegen in Noord-Holland. In Wervershoof kan je heerlijk rustig wonen op een mooie locatie aan het water.

Lekker rustig dorpje aan het water

In Wervershoof zit je vooral op een heerlijke locatie. Een rustig dorpje met genoeg groen, maar vooral lekker veel water. In Wervershoof kan je lekker rustig wonen, maar het is ook een ideaal dorpje om een gezinsleven op te starten met kleine kinderen. Het is een klein dorpje waar alles redelijk in de buurt is en je niet snel de auto hoeft te pakken.

Wonen en leven in Wervershoof

In Wervershoof is het ontspannen leven met genoeg voorzieningen in de buurt. Je hoeft dus niet snel de auto te pakken. Het is echter ook normaal om soms even de stad in te willen, dit is het makkelijkst te doen door vanuit Wervershoof de N240 te pakken. Als je liever met het openbaar vervoer reist, is het beter om met de bus naar Hoorn te reizen en vanaf daar de trein te pakken.

Woongelegenheid Wervershoof

In een kleiner dorpje als Wervershoof zie je niet veel nieuwbouw. Er staan echter wel een aantal leuke woningen in de verkoop. Met een beetje zoeken is er dus vast een leuke woning te vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Wervershoof al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, laten we je niet in de steek. Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dan zetten wij de koffie vast voor je klaar!

Wervershoof in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram