Wonen in Wijk aan Zee

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee ligt met iets meer dan 2000 inwoners in het westen van Noord-Holland, aan de Noordzee. Wijk aan Zee grenst aan Beverwijk en behoort dan ook sinds 1936 tot de gemeente Beverwijk. Doordat je in Wijk aan Zee lekker aan de kust woont, heb je er al snel het zomerse gevoel te pakken!

Een prachtig kustgebied

Wijk aan Zee is een levendig kustgebied. Het open duingebied met prachtige bossen nodigen je uit tot een mooie wandel- of fietstocht. Maar, niet alleen de natuur biedt de mogelijkheid van recreatie en ontspanning. Het Julianaplein bijvoorbeeld, biedt gezelligheid in verschillende eet- en drinkgelegenheden en is te vinden in het centrum van het dorp. De vele restaurants, cafés en verschillende winkels in het dorp zorgen voor een fijn woongenot. Wijk aan Zee is door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdige plek voor ontspanning en om te genieten van de wind door je haren.

Wonen en leven in Wijk aan Zee

In Wijk aan Zee kan je heerlijk en ontspannen wonen in een prachtige omgeving. Wijk aan Zee heeft ook genoeg voorzieningen zoals scholen en supermarkten. Het blijft natuurlijk een klein dorp, waardoor je ook wel eens ergens anders naartoe zal moeten gaan. Dit is het makkelijkst te doen via de Zeestraat, die je zo naar Beverwijk leidt.

Woongelegenheid Wijk aan Zee

Nieuwbouw is in Wijk aan Zee nog niet veel te vinden, echter zijn er wel een paar leuke woningen die te koop staan. Neem de tijd om even te zoeken en je vindt vast een huis dat bij je past!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een woning gevonden in Wijk aan Zee? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou? Nu, maar ook straks. Onze onafhankelijke adviseurs leggen het je in begrijpelijk taal uit.

Hyppe blijft voor je klaarstaan

Als alles eenmaal geregeld is, laat Hyppe je niet in de steek. Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Loop dan eens binnen bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak een online. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Wijk aan Zee in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram