Wonen in Woerden

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Woerden

Als stad met bijna 53.000 inwoners voelt Woerden nog verrassend  'oer-Hollands' aan met haar kaasboerderijen. Deels door het feit dat Woerden nog zo oer-Hollands aanvoelt is ook het toerisme hier steeds verder toegenomen, daarnaast komt dit ook door de prachtige omgeving van Woerden. Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wist je dat je in Woerden ook heerlijk kan wonen?

De hoofdstad van Het Groene Hart

Woerden ligt in het oosten van 'Het Groene Hart' van Nederland en promoot zichzelf dan ook als hoofdstad van Het Groene Hart. Het Groene Hart is een relatief dunbevolkt veenweidegebied, gelegen in de Randstad. Deze veenweidegebieden zijn precies de reden dat de omgeving van Woerden zo prachtig is en wat Woerden zo'n authentieke sfeer en charme geeft. Ook de binnenstad, gelegen tussen singels, heeft deze sfeer. Tot slot is alles lekker dichtbij. Alle voorzieningen zoals de school of de supermarkt zijn over het algemeen maximaal 5 minuten rijden met de auto.

Wonen en leven in Woerden

In Woerden kan je heerlijk tot rust komen met meerdere parken in de buurt, wat het leven in Woerden lekker ontspannen maakt. Je kunt overigens gewoon buiten Woerden blijven werken. Met een centrale ligging in Nederland is reizen door de rest van het land toch een stukje makkelijker. Of je nu in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam werkt, het is allemaal relatief makkelijk te bereiken. Dit komt deels door het feit dat je vanuit Woerden zo op de A12 zit, waardoor je snel onderweg bent. In Woerden zit overigens ook een treinstation, wat reizen met de trein dus een stuk makkelijker maakt.

Woongelegenheid Woerden

In Woerden is momenteel wat minder sprake van nieuwbouw, echter staat er wel genoeg bestaande bouw te koop. Dit zijn veel verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen. Met een beetje zoeken kan je je ideale woning dus zeker vinden in Woerden.


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Woerden al gevonden en is de volgende stap het regelen van de hypotheek en verzekeringen? Dan kan Hyppe je helpen! Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Onze onafhankelijke adviseurs hebben de juiste kennis en diploma's om jou van het beste hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Bovendien laat Hyppe je niet in de steek als je een hypotheek of verzekering hebt afgesloten. Hyppe blijft namelijk voor je op de uitkijk.  Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten wij het je direct weten. Zo krijg je zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe allemaal voor jou kan betekenen? Kom dan gerust even langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat is gratis en je zit nergens aan vast. Wij zetten alvast even koffie!

Woerden in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram