Wonen in Zaandam

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zaandam

Zaandam is een middelgrote stad met bijna 80.000 inwoners gelegen in Noord-Holland. Zaandam staat alom bekend als een prachtige stad, waar je soms echt even terug in de tijd lijkt te gaan naar de 18e en 19e eeuw!

Voor even terug in de tijd!

In Zaandam ga je echt terug in de tijd. Bijvoorbeeld langs de Zaanse Schans met prachtige molens en houten huisjes, de plaatselijke bakkerij en het pakhuis waar nog steeds klompen gemaakt worden. Vooral langs de Zaanse Schans is het prachtig wandelen, fietsen en zelfs varen. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, is het ook een aanrader om het Czaar Peterhuisje te bezoeken. Dit is één van de oudste houten huisjes van Nederland (gebouwd in 1632) en alleen dit huisje is al een bom aan geschiedenis die terug gaat tot de 17e eeuw.

In Zaandam is echter meer dan alleen geschiedenis te vinden, je kunt er namelijk ook heerlijk winkelen. Bijvoorbeeld in de recent gerenoveerde binnenstad van Zaandam die in 2013 nog op de tweede plaats eindigde voor beste binnenstad.

Wonen en leven in Zaandam

In Zaandam is het heerlijk wonen. Er is ruimte voor ontspanning, maar je kunt er ook leuk winkelen en stappen. Wat daarnaast natuurlijk lekker is, is dat Amsterdam vrijwel in je achtertuin ligt. In slechts 10 minuten rijden ben je er! In Zaandam is overigens ook een treinstation, waardoor reizen met het openbaar vervoer een kleine moeite is.

Voor jonge gezinnen die ervoer nadenken om in Zaandam te gaan wonen, is het handig om te weten dat er in Zaandam genoeg scholen en andere voorzieningen zijn. Dat maakt het leven in Zaandam toch een stukje makkelijker!

Woongelegenheid Zaandam

In Zaandam wordt hard gewerkt aan de groeiende vraag naar woningen door middel van verschillende nieuwbouwprojecten. Naast nieuwbouw staan er ook genoeg verschillende bestaande woningen in de verkoop. Dit verschilt van oudere klassieke woningen tot nieuwe moderne woningen. Wat je ook zoekt, in Zaandam is het vinden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Zaandam gevonden en is het nu tijd voor de hypotheek en verzekeringen? Dan kan Hyppe je hierbij helpen. Wij kijken graag met je mee en laten je de mogelijkheden zien voor jouw persoonlijke situatie. Een goed, eerlijk en betrouwbaar advies geven vinden we belangrijk. Daarom hebben we onafhankelijke adviseurs die beschikken over de juiste kennis en diploma's om jou van het beste advies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen eenmaal geregeld zijn, dan blijven we bij Hyppe gewoon voor je op de uitkijk staan. Kan je rente omlaag, of je rendement juist omhoog? Dan laten we je dit direct weten. Zo houd je zelf alle controle en helpen we je waar nodig, met deskundig advies.

Ben je benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan leggen we het je uit!

Zaandam in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram