Wonen in Zaltbommel

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zaltbommel

De gemeente Zaltbommel ligt in het zuidwesten van de provincie Gelderland en telt momenteel een kleine 30.000 inwoners. In Zaltbommel vind je een flinke portie geschiedenis en cultuur en bovendien een fijne plek om te wonen!

Vestingstad aan de Waal

Zaltbommel is een gezellig vestingstadje met meerdere prachtige bezienswaardigheden en genoeg activiteiten. De Bi-Ba-Bommel (een toren zonder spits) en de Sint-Maartenskerk zijn echte blikvangers. Naast het roemrijke verleden van de stad, zijn ook de gezellige terrasjes en vele andere horecagelegenheden precies wat deze stad zo leuk maakt. Dit zorgt er samen met de omgeving en de bezienswaardigheden die de stad zo mooi maken voor dat Zaltbommel een ideale stad is om te wonen.

Wonen en leven in Zaltbommel

In Zaltbommel kan je heerlijk leven, omdat er eigenlijk ruimte en gelegenheid is voor alles. Even lekker wandelen langs het water, ontspannen tussen het groen, gezellig wat drinken op een terras of de prachtige Sint-Maartenskerk bezoeken. Het kan allemaal. Los daarvan is het ook erg prettig wonen in Zaltbommel, met genoeg voorzieningen zoals scholen en supermarkten in de buurt.

Mocht je toch even de stad uit willen, dan is het het makkelijkst om even de N322 te nemen of de A2. Als je naar het noorden toe rijd via de A2 kom je ook nog eens over de indrukwekkende Martinus Nijhoffbrug!

Woongelegenheid Zaltbommel

Nieuwbouw vind je momenteel weinig in Zaltbommel, echter staan er wel genoeg leuke bestaande woningen in de verkoop. Deze zijn over het algemeen niet erg duur, dus er is best een kans dat jouw droomwoning hier ook tussen staat!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Zaltbommel al gevonden? Dan is het nu tijd voor het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht welke hypotheekvorm het beste bij jou past? Nu, maar ook over tien jaar?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als alles eenmaal geregeld is, laten we je overigens niet in de steek. Terwijl jij Zaltbommel aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dan zetten wij de koffie vast voor je klaar!

Zaltbommel in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram