Wonen in Zandvoort

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zandvoort

Zandvoort is een bekende badplaats en staat natuurlijk vooral bekend om haar Circuit. Wanneer je naar Zandvoort zoekt in Google, gaat het eerste item dat je vindt over deze publiektrekker. Zandvoort heeft echter nog een hele hoop meer te bieden, zowel voor jong als voor oud.

Een prachtige historische stad met een heerlijk strand!

Iets ten westen van Circuit Zandvoort ligt het negen kilometer lange strand van Zandvoort. Daarnaast is er een klein, maar gezellig centrum te vinden met allerlei leuke winkeltjes. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van deze stad, is er ook genoeg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het historische raadhuis, het Zandvoorts Museum en de vele monumenten. De omgeving van Zandvoort is mooi met het strand en de duinen, maar ook met voldoende groen en water.

Wonen en leven in Zandvoort

Houd je van de zee en het water? Dan is Zandvoort een perfecte plek om te wonen. Het dorp is relatief klein, met op elke woensdag een weekmarkt op de Grote Knocht/Raadhuisplein. In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je heerlijk wandelen en eten doe je bij de vele strandtenten.

Zandvoort is prima bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege de directe treinverbinding met steden als Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Met de auto kom je ook gemakkelijk in Zandvoort door vanaf de A9 de N201 te nemen. In Zandvoort en omgeving zijn er overigens ook genoeg basisscholen en middelbare scholen die ruimte bieden voor alle onderwijsniveaus.

Woongelegenheid in Zandvoort

Denk je eraan om in Zandvoort te gaan wonen? Langs de boulevard staan diverse flats met mooie appartementen en ook in de omgeving zijn genoeg woningen te vinden. Er is vast een woning te vinden die perfect in jouw plaatje past.


Waar kan Hyppe jou bij helpen?

Heb je een leuke woning in Zandvoort gevonden? Dan kan Hyppe je helpen met de financiering. Ga eens in gesprek met onze onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over de juiste kennis en diploma's om je van een eerlijk, betrouwbaar en transparant advies te voorzien.

Lagere rente? Hyppe laat het weten

Terwijl jij door de duinen of op het strand van Zandvoort loopt, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak online. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, dus kost je niets. Wel zo eerlijk.

Zandvoort in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram