Wonen in Zeewolde

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zeewolde

Zeewolde is één van de zes gemeenten in de provincie Flevoland en telt momenteel een kleine 24.000 inwoners. Zeewolde is een ideale plek voor mensen die van rust, ruimte, groen en water houden!

Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Zeewolde is nog steeds volop in ontwikkeling. Zo is er aan de rand van de nieuw te bouwen delen van de Polderwijk onlangs een nieuw strand aangelegd: het Lanterstrand. Dit strand ligt dicht bij het Tulpeiland, een eiland in de vorm van een tulp wat in de toekomst gelegenheid biedt voor horeca, toerisme en watersport. Ook is de dijk verlegd. Hierdoor komt de toekomstige woonwijk Havenkwartier met woningen in een klassiek-romantische stijl, buitendijks te liggen. Botenbezitters die een huis in het Havenkwartier kopen, kunnen hun boot dicht bij hun huis aanmeren en zo het Wolderwijd opvaren. Als het nieuwe sluizencomplex gerealiseerd is, is het ook mogelijk om vanaf het Wolderwijd naar het Markermeer te varen via de Hoge Vaart, dwars door Flevoland heen.

Wonen en leven in Zeewolde

In Zeewolde is het heerlijk rustig wonen rondom de natuur en met genoeg voorzieningen lekker in de buurt van huis. Zeewolde is dan ook een ideale plaats om rustig te wonen wanneer je in de drukke stad werkt. Als je toch even liever de stad in gaat, bijvoorbeeld om te stappen, is dit ook makkelijk te doen. Gewoon even de A6 of de A27 nemen en je zit zo in Almere, Amersfoort, Amsterdam of Utrecht. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Zeewolde is geen treinstation, maar wel een goede busverbinding met treinstations in de buurt.

Woongelegenheid Zeewolde

Op het gebied van wonen komen er een hoop leuke en betaalbare projecten en vrije kavels aan. Het nieuwe aanbod bestaat uit koopwoningen met verschillende prijscategorieën. Er komen ook startershuizen, vrije sector huurwoningen en vrije kavels op de markt. Daarnaast zijn er ook genoeg leuke bestaande woningen te vinden. Al met al dus meer dan genoeg keuze!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een nieuwe woning in Zeewolde op het oog en ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor de financiering? Dan ben je bij Hyppe aan het juiste adres! Met meerdere kantoren in de buurt, voorziet Hyppe je graag van een passend en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Bij Hyppe vinden we het belangrijk dat je je goed laat informeren. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Want welke hypotheek past bijvoorbeeld het beste bij jouw situatie? Hyppe is onafhankelijk en zowel voor starters, doorstromers, zelfstandig ondernemers als oversluiters.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als de hypotheek en verzekeringen geregeld zijn, dan zijn we nog niet klaar! Hyppe blijft voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies in de buurt van Zeewolde? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs op ons kantoor. Dit is gratis en je zit nergens aan vast. Wij gaan alvast koffie zetten!

Zeewolde in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram