Wonen in Zeist

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zeist

Zeist ligt met ongeveer 65.000 inwoners iets ten oosten van Utrecht. Zeist wordt vaak overschaduwd door Utrecht, aangezien mensen al snel denken dat ze daar beter naartoe kunnen gaan omdat er meer te doen is en het toch zo dichtbij ligt. Zeist is echter leuker dan veel mensen denken!

Steeds meer onder de schaduw van Utrecht uit

Zeist komt steeds meer onder de schaduw van Utrecht vandaan. Het centrum van Zeist heeft kortgeleden namelijk nog een make-over ondergaan. Door deze make-over is het centrum niet alleen mooier, maar ook prettiger als het gaat om bijvoorbeeld winkelen. Zo wordt Zeist dus steeds populairder onder toeristen en dagjesmensen. Ook het Slot Zeist speelt hier een rol is, dit is al lange tijd een echte aantrekker.

Daarnaast biedt Zeist een breed en gevarieerd aanbod aan sport met veel verschillende sportclubs van binnen- en buitensporten. Voor alle sportliefhebbers is hier dus wel wat te vinden! Mocht je een voetballiefhebber zijn, dan is het natuurlijk fantastisch om zo dicht bij het KNVB Campus te wonen, dan zie je gelijk waar je het voor doet!

Wonen en leven in Zeist

Wonen in Zeist is over het algemeen duurder dan op veel andere plekken in Nederland. Je krijgt daar echter wel goede huisvesting in een fantastische omgeving voor terug. In Zeist is namelijk veel groen te bekennen met meerdere parken door de stad heen. Daarnaast zijn er in Zeist genoeg voorzieningen in de buurt, waardoor je daarvoor niet ver hoeft te reizen. Mocht je toch even een andere plaats willen bezoeken, dan is dat gemakkelijk te doen. Vanuit Zeist zit je namelijk zo op de A12 of A28.

Woongelegenheid Zeist

In Zeist is momenteel niet erg veel nieuwbouw te vinden, echter zijn er wel genoeg leuke bestaande woningen die in de verkoop staan. Dit varieert van leuke rijtjeshuizen tot klassiekere vrijstaande woningen en knusse appartementen. Het is wellicht dus wat duurder, maar je woont er dan ook heerlijk!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Zeist al gevonden? Dan is de volgende stap het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Zeist aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je hypotheekrente omlaag? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!

Zeist in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram