Wonen in Zetten

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zetten

Zetten is een klein dorpje in het zuiden van Gelderland met ongeveer 5000 inwoners. Het is een heerlijk rustig dorpje in de buurt van Nijmegen en Arnhem waardoor je toch binnen een uurtje in een leuke stad kan zitten!

Zetten: rust, ruimte en gastvrijheid

De inwoners van Zetten zijn trots op hun dorpje, maar ook erg gastvrij waardoor het een erg prettige omgeving is. In deze omgeving is overigens niet alleen gastvrijheid te vinden. Je vindt er namelijk ook rust, ruimte, cultuur en gezelligheid. Rust en ruimte spreekt voor zich in een dorpje waar amper 5000 mensen wonen. Cultuur zit hem in de mooie monumenten en een prachtige kerk. Tot slot nog gezelligheid, want in het centrum zitten er een paar leuke winkeltjes en gezellige horecagelegenheden.

Wonen en leven in Zetten

In deze rustige omgeving kan je even lekker tot jezelf komen, maar soms wil je vast ook even de stad in. Gelukkig zit je binnen en uurtje rijden in Nijmegen en Arnhem, waar je uitstekend kan stappen. Wat het nog prettiger maakt, is dat je Zetten alleen uit hoeft als je het zelf wilt. In het dorp vind je namelijk genoeg voorzieningen zoals scholen en supermarkten, waardoor je er al snel goed op je plek zit.

Woongelegenheid Zetten

In een dorp als Zetten zie je niet snel nieuwbouwprojecten, echter zitten er wel wat leuke woning tussen in de bestaande bouw. Er staan niet extreem veel woningen in dit dorp (circa 2000), maar jouw ideale woning zou er zomaar tussen kunnen zitten!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Houten al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. We vinden het belangrijk dat je goed, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt, zodat je de beste keuze maakt die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Overigens laten we je daarna niet in de steek, integendeel! Terwijl jij Zetten aan het verkennen bent, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is gratis en je zit nergens aan vast. Wel zo eerlijk!


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram