Wonen in Zoetermeer

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zoetermeer

Zoetermeer is een stad in Zuid-Holland, net buiten Den Haag, met meer dan 125.000 inwoners. Het is een mooie grote stad, waar genoeg te doen is en waar je lekker kan wonen!

Voormalig boterdorp met genoeg cultuur en natuur

Zoetermeer staat bekend als voormalig boterdorp. De reden hiervoor is dat Nutricia hier is opgericht en er rond de jaren 30 wel zeker 50 boter- en margarineboeren. Tegenwoordig is Zoetermeer echter een grote stad die ideaal is voor liefhebbers van cultuur en natuur. Er zijn namelijk een aantal leuke musea en meerdere mooie parken met daarnaast ook genoeg water in de stad. Met tot slot genoeg horecagelegenheden en leuke winkeltjes in de stad, staat het vast dat er altijd wel wat leuks te doen is.

Wonen en leven in Zoetermeer

In Zoetermeer kan je prettig wonen en leven. Met genoeg voorzieningen, natuur en gratis parkeren kan het ook niet snel fout gaan. Daarnaast is het in Zoetermeer, ondanks dat het een grote stad is, ook prettig wonen met kinderen. Qua locatie is het ook wel prettig met Den Haag naast de deur, even de A12 op en je bent er binnen 10 minuten rijden.

Woongelegenheid Zoetermeer

Qua woongelegenheid zit het goed in Zoetermeer, met meer dan genoeg nieuwbouw en genoeg bestaande bouw in de verkoop. Vrijwel alle soorten woningen zijn in Zoetermeer wel te vinden, van knusse appartementen tot grote villa's. Even zoeken en je hebt jouw ideale woning zo gevonden!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je je droomwoning in Zoetermeer al gevonden? Dan kan het verstandig te zijn eens in gesprek te gaan over het regelen van je hypotheek en verzekeringen. Bij Hyppe kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben onafhankelijke adviseurs met de benodigde diploma's en kennis om je van goed, eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Zo kan jij de beste keuze maken die past bij jouw persoonlijke situatie. Welke hypotheekvorm past bijvoorbeeld het beste bij jou?

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dat allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies vanuit Hyppe.

Wil je graag meer weten over wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Vind je dat toch wat te ver reizen? Maak dan snel een online afspraak! Dit eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo eerlijk!

Zoetermeer in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram