Wonen in Zwolle

Vul je gegevens in en wij bellen je terug

Afspraak Maken__Mini

Kies wanneer we je mogen bellen om een afspraak in te plannen

Welkom in Zwolle

Zwolle ligt met ruim 130.000 inwoners in het noordwesten van Overijssel, daarnaast is het ook de hoofdstad van Overijssel. Zwolle is een prachtige oude stad met veel cultuur en geschiedenis, waar je prachtig kunt wonen!

Historische stad aan de IJssel

In Zwolle vindt je nog steeds erg veel historie. Denk bijvoorbeeld aan de eeuwenoude gevels, de stadsmuur en de stadstorens. Dit is prachtig om te bezoeken als je een beetje van geschiedenis houdt. Daarnaast kan het ook leuk zijn om de ruim 600 jaar oude Sassenpoort bezoeken en te wandelen langs de stervormige stadsgracht. Deze historische binnenstad is echt kenmerkend voor Zwolle.

De stad heeft echter meer te bieden dan alleen historie, Zwolle is namelijk ook een leuke studentenstad. Er zijn meer dan genoeg leuke tentjes en hippe restaurants te vinden. Tot slot kun je ook heel leuk shoppen in de Sassenstraat en prachtige kunst vinden in De Fundatie.

Wonen en leven in Zwolle

In Zwolle is het lekker wonen in een historische maar veelzijdige stad. Bezoek historische monumenten, ga lekker shoppen en stappen in het centrum of ga lekker even ontspannen in het groen dat de stad te bieden heeft. Met genoeg voorzieningen in de buurt is er ook nergens waarvoor je de stad uit hoeft. Wil je toch even ergens anders heen, dan is het het makkelijkst om de A28 op te rijden of de trein te nemen vanaf het station in het centrum.

Woongelegenheid Zwolle

Er is wel nieuwbouw aan de gang in Zwolle, maar de meeste keuze zit hem toch wel in de bestaande bouw. Hier vind je meer dan genoeg verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen. Of jouw ideale woning nu een leuk rijtjeshuis is, een klassieke oude woning of een grote villa, in Zwolle zit het allemaal!


Ontdek wat Hyppe voor jou kan betekenen

Heb je een leuke woning in Zwolle gevonden? Dan kan Hyppe je helpen met de financiering. Weet je bijvoorbeeld al welke hypotheek het beste bij jouw situatie past? Ga eens in gesprek met onze onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over de juiste kennis en diploma's om je van een eerlijk, betrouwbaar en transparant hypotheek- en verzekeringsadvies te voorzien.

Hyppe blijft voor je op de uitkijk

Als dit allemaal geregeld is, blijft Hyppe voor je op de uitkijk. Kan je rente omlaag of je rendement omhoog? Dan laten we het je direct weten! Zo houd jij zelf alle controle en informatie, aangevuld met deskundig advies.

Benieuwd wat Hyppe voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen, of maak direct een afspraak online. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niets. Wel zo eerlijk.

Zwolle in beeld

YouTube video


Copyright © 2008 – 2024 Alle rechten voorbehouden
hello world!
lockenvelopephonemap-markermagnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram