Maatwerk hypotheken

  Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Je wilt bijvoorbeeld je kinderen helpen met het aankopen van een woning. Misschien wil je een vakantiewoning kopen of een woning/bedrijfspand voor de verhuur? Hieronder vind je een aantal hypotheekvormen die om maatwerk vragen. Wil je meer informatie of heb je een andere situatie die om extra aandacht vraagt? Hyppe helpt je graag op weg naar de juiste hypotheek.

  Veel voorkomende soorten maatwerk

  Er zijn veel situaties die vragen om maatwerk. Hieronder zie je de meest voorkomende varianten.

  • Je kinderen willen een huis kopen maar kunnen dit op hun eigen inkomen niet volledig zelf dragen. Er bestaat dan de mogelijkheid voor een ouder-kind hypotheek waarbij de ouders kunnen helpen bij het verkrijgen van de hypotheek.
  • Je gaat met pensioen en je huis is afbetaald. Je inkomen gaat achteruit maar je wilt toch blijven genieten van het leven of juist meer uit het leven halen. Er is dan de mogelijkheid van de seniorenhypotheek. Hierbij kan je de waarde van je woning gebruiken voor extra financiële ruimte.
  • Je woont in de stad en bent op zoek naar rust! Daarom zoek je naar een tweede woning om te recreëren! Hiervoor is er de recreatiehypotheek. Daarbij kan je de tweede woning tot 90% financieren. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je een woning in het buitenland wilt kopen. Hiervoor is er dan de buitenlandhypotheek.
  • Je hebt eigen vermogen en wil dit liever gebruiken voor de aankoop van een beleggingspand dan dat je dit op de bank zet, daar kunnen wij ons iets bij voorstellen. Als je een woning koopt voor de verhuur dan sluit je hiervoor een verhuurhypotheek. Met een gewone hypotheek is het verhuren van een woning niet toegestaan! 

  Wil je meer weten?

  Maak direct een afspraak