https://www.hyppe.nl/nieuwbouw-amerveld-eemnes/_457_n__30_NL_101
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe
4 oktober 2017

Landgoed Monnikenberg Hilversum

Zoek je een luxe appartement in Hilversum? Dan is Landgoed Monnikenberg wat voor jou, 22 luxe nieuwbouwappartementen en 2 penthouses!
landgoed-monnikenberg-hilversum
17 juli 2017

Nieuwbouw Amerveld Eemnes

Zie jij jezelf al wonen in één van deze 18 prachtige eensgezinswoningen? Neem dan contact op met Hyppe voor al je vragen over de financiering!
nieuwbouw-amerveld-eemnes

Nieuwbouw het Amerveld Eemnes

Nieuwbouwproject het Amerveld Eemnes, 23 prachtige woningen die sterk verschillen in uitstraling. 'Amerveld' is afgeleid van 'Amer', wat vroeger een andere benaming was voor de rivier de Eem, en 'veld', wat staat voor het weideveld waar de toekomstige bewoners op komen te wonen. Wonen in Amerveld betekent wonen in een landelijke en waterrijke omgeving. De woningen op het Amerveld zijn zeer energiezuinig door het gebruik van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Dit resulteert in veel comfort en lage energiekosten. De woningen op het Amerveld voldoen zelfs al aan eisen die pas in 2020 gaan gelden! 

Van de 23 woningen die het Amerveld te bieden heeft zijn er nog 16 beschikbaar. Deze in 3 typen woningen bestaan uit twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en hoekwoningen. Zie hieronder een uitgebreidere toelichting.

Type A
Van woningtype A, de twee-onder-een-kap woningen, zijn er zes op het Amerveld. De woningen zijn 140m2 en beschikken over een tuin op het westen, drie ruime slaapkamers en een garage. Verder kan er gekozen worden voor een dakkapel, extra zijramen of een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter. De prijzen voor woningtype A zijn vanaf €459.000.

Type B
Van woningtype B, de rijwoningen, zijn er zes op het Amerveld. De woningen beschikken over twee ruime slaapkamers, zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond. Verder heeft het huis de mogelijkheid tot dakkapellen, een uitbouw of openslaande deuren. De prijzen zijn vanaf €188.000.

Type C
Van woningtype C, de rij- en hoekwoningen, zijn er vier op het Amerveld. Je kunt kiezen uit drie hoekwoningen en één tussenwoning. De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers, zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en een vrij indeelbare zolder. Verder heeft het huis de mogelijkheid tot dakkapellen, extra zijramen, een uitbouw of openslaande deuren. De prijzen zijn vanaf €309.000.

Onze hypotheekadviseur in Eemnes

Hyppe biedt onafhankelijke hypotheekoplossingen voor zowel starters, doorstromers als zelfstandig ondernemers. De hypotheekadviseurs van Hyppe beschikken allemaal over de juiste kennis en vakdiploma's. Hyppe is een onafhankelijke intermediair en kan hierdoor onafhankelijk hypotheekadvies bieden met goede voorwaarden en scherpe rentes. Onze hypotheekadviseur in Eemnes komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Ben je al enthousiast? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur in Eemnes of een van onze andere adviseurs.


Michiel Minneboo
(035) 523 42 13
michiel@hyppe.nl

Ik wil Hyppe Hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist
Desktop versie