https://www.hyppe.nl/nieuwbouw-amerveld-eemnes/_457_n__30_NL_101
Bel mij terug
Inloggen op mijn Hyppe
4 oktober 2017

Landgoed Monnikenberg Hilversum

Zoek je een luxe appartement in Hilversum? Dan is Landgoed Monnikenberg wat voor jou, 22 luxe nieuwbouwappartementen en 2 penthouses!
landgoed-monnikenberg-hilversum
17 juli 2017

Nieuwbouw Amerveld Eemnes

Zie jij jezelf al wonen in één van deze 18 prachtige eensgezinswoningen? Neem dan contact op met Hyppe voor al je vragen over de financiering!
nieuwbouw-amerveld-eemnes

Nieuwbouw het Amerveld Eemnes

Nieuwbouwproject het Amerveld Eemnes, 23 prachtige woningen die sterk verschillen in uitstraling. 'Amerveld' is afgeleid van 'Amer', wat vroeger een andere benaming was voor de rivier de Eem, en 'veld', wat staat voor het weideveld waar de toekomstige bewoners op komen te wonen. Wonen in Amerveld betekent wonen in een landelijke en waterrijke omgeving. De woningen op het Amerveld zijn zeer energiezuinig door het gebruik van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Dit resulteert in veel comfort en lage energiekosten. De woningen op het Amerveld voldoen zelfs al aan eisen die pas in 2020 gaan gelden! 

Van de 23 woningen die het Amerveld te bieden heeft zijn er nog 16 beschikbaar. Deze in 3 typen woningen bestaan uit twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en hoekwoningen. Zie hieronder een uitgebreidere toelichting.

Type A
Van woningtype A, de twee-onder-een-kap woningen, zijn er zes op het Amerveld. De woningen zijn 140m2 en beschikken over een tuin op het westen, drie ruime slaapkamers en een garage. Verder kan er gekozen worden voor een dakkapel, extra zijramen of een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter. De prijzen voor woningtype A zijn vanaf €459.000.

Type B
Van woningtype B, de rijwoningen, zijn er zes op het Amerveld. De woningen beschikken over twee ruime slaapkamers, zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond. Verder heeft het huis de mogelijkheid tot dakkapellen, een uitbouw of openslaande deuren. De prijzen zijn vanaf €188.000.

Type C
Van woningtype C, de rij- en hoekwoningen, zijn er vier op het Amerveld. Je kunt kiezen uit drie hoekwoningen en één tussenwoning. De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers, zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en een vrij indeelbare zolder. Verder heeft het huis de mogelijkheid tot dakkapellen, extra zijramen, een uitbouw of openslaande deuren. De prijzen zijn vanaf €309.000.

Onze hypotheekadviseur in Eemnes

Hyppe biedt onafhankelijke hypotheekoplossingen voor zowel starters, doorstromers als zelfstandig ondernemers. De hypotheekadviseurs van Hyppe beschikken allemaal over de juiste kennis en vakdiploma's. Hyppe is een onafhankelijke intermediair en kan hierdoor onafhankelijk hypotheekadvies bieden met goede voorwaarden en scherpe rentes. Onze hypotheekadviseur in Eemnes komt graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Ben je al enthousiast? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur in Eemnes of een van onze andere adviseurs.


Michiel Minneboo
(035) 523 42 13
michiel@hyppe.nl

Ik wil Hyppe Hypotheekadvies!

9 mei 2017

Nieuwbouw Parkzicht Almere Poort

Heb jij interesse in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Neem contact op met Hyppe voor al je vragen met betrekking tot de financiering!
nieuwbouw-parkzicht-almere-poort
9 mei 2017

Nieuwbouw Nederheem Blaricum

Heb je altijd al willen wonen in Blaricum, het hart van het Gooi? Dan is dit wellicht iets voor jou! Neem contact op met Hyppe voor al je vragen met betrekking tot de financiering.
nieuwbouw-nederheem-blaricum
9 mei 2017

Nieuwbouw zeven provinciën Almere Poort

Heb jij interesse in één van deze zeven nieuwbouwappartementen in Almere Poort? Neem contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-zeven-provincien-almere-poort
13 april 2017

Nieuwbouw Gooise Zomer Blaricummermeent

Zie jij jezelf wonen in één van deze prachtige vrijstaande of twee-onder-een-kap woningen? Neem contact op met Hyppe voor alle vragen met betrekking tot de financiering!
nieuwbouw-gooise-zomer-blaricummermeent
13 april 2017

Nieuwbouwwoningen Ruizendaalhof Eemnes

Heb je interesse in een van deze seniorenwoningen op het Ruizendaalhof maar weet je niet hoe je deze kunt financieren? Neem contact op met Hyppe voor een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek!
nieuwbouwwoningen-ruizendaalhof-eemnes
13 april 2017

Nieuwbouw Fenix

Heb jij interesse in één van deze prachtige nieuwbouwappartementen? Kom dan op 6 mei tussen 11:00 en 13:00 naar de start van de verkoop in het Blushuis bij de Kalkovens!
nieuwbouw-fenix
3 april 2017

Nieuwbouw Lelystad Hanzepark

Zie jij jezelf al wonen in Lelystad Hanzepark maar nog niet hoe je dit gaat financieren? Neem dan contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-lelystad-hanzepark
3 april 2017

Nieuwbouw Flevo Golf Resort

Wil jij wonen in de bosrijke omgeving van het Flevo Golf Resort in Lelystad? Hyppe helpt graag bij de financiering van je woning!
nieuwbouw-flevo-golf-resort
3 april 2017

Nieuwbouw Warande Lelystad

Wil jij aan de oostvaardersplassen wonen in de nieuwe wijk Warande van Lelystad? Neem contact op met Hyppe voor de mogelijkheden tot financiering!
nieuwbouw-warande-lelystad
3 april 2017

Nieuwbouw Lelycentre Lelystad

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige eengezinswoningen? Neem dan contact op met Hyppe voor de financiering van je nieuwe woning!
nieuwbouw-lelycentre-lelystad
27 maart 2017

Nieuwbouw Buitenhof Lelystad

Heb jij je droomwoning gezien in Lelystad Buitenhof? Neem dan contact op met Hyppe voor vragen over de financiering!
nieuwbouw-buitenhof-lelystad
22 maart 2017

Nieuwbouwwoningen Mooi Oosterwold Almere

Wil jij wonen in het bosrijke Mooi Oosterwold te Almere? Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwwoningen-mooi-oosterwold-almere
22 maart 2017

Nieuwbouwappartementen Vrijzicht Almere Poort

Heb jij interesse in één van de 14 exclusieve nieuwbouwappartementen Vrijzicht 2 te Almere Poort? Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwappartementen-vrijzicht-almere-poort
13 maart 2017

Nieuwbouwwoningen Waterdorp Amersfoort Vathorst

Wil jij wonen in Waterdorp, de waterrijke en groene nieuwe wijk van Amersfoort Vathorst. Hyppe helpt graag bij de financiering!
nieuwbouwwoningen-waterdorp-amersfoort-vathorst
13 maart 2017

Nieuwbouwappartementen Amersfoort Hogekwartier

Heb jij interesse in één van de 39 nieuwbouwappartementen in Amersfoort Hogekwartier? Neem contact op met Hyppe voor de financieringsmogelijkheden!
nieuwbouwappartementen-amersfoort-hogekwartier
Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist
Desktop versie