https://www.hyppe.nl/nieuwbouw-koopmanskade/n117c30
Bel mij terug
Inloggen mijnDigimap
Nieuwbouw Koopmanskade
4 oktober 2019
hyppe.nl
Nieuwbouwproject Koopmanskade in Amersfoort. De verkoop van de eerste 21 grachtenpanden is gestart.
nieuwbouw-koopmanskade

VERKOOP GESTART!
De verkoop van de eerste 21 grachtenpanden is gestart. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 7 oktober 12.00 uur op de projectwebsite: www.koopmanskade.nl

Grachtenstad de Laak

Aan de oostzijde van grachtenstad De Laak, nabij station en winkelcentrum, komt een nieuwe buurt in De Laak 3 genaamd Koopmanskade. De architectuur van de aan de gracht gelegen panden roept het stoere gevoel op van vroeger. Nostalgie en authenticiteit, en dat strak en modern vormgegeven. Er komen huizen van uiteenlopende grootte en in verschillende prijscategorieën.

Grachtenpanden
De 21 grachtenpanden van Koopmanskade bestaan uit verschillende types. In uitstraling en grootte verschillend van elkaar, maar stuk voor stuk passend bij het gevoel van een eigentijdse grachtenstad. In woonoppervlakte variëren de woningen van circa 120 tot maar liefst circa 170 m2. Bijzonder aan deze woningen is de architectuur, de ligging aan de gracht én het bijgebouw in de achtertuin. Heb je behoefte aan een garage, werkruimte of chillplek voor de kinderen? Zeg het maar!

Koopprijs vanaf € 392.000,- v.o.n.

Meer informatie over deze woningen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars via de onderstaande link

Onze hypotheekadviseur in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in één van deze prachtige twee-onder-één-kap-woningen in de wijk Kattenbroek te Amersfoort? Dan wil je natuurlijk wel weten of je de financiering kan dragen en hoe deze het beste kan worden ingedeeld op basis van jouw persoonlijke situatie. Wellicht heb je nog een koopwoning en ben je benieuwd hoe het zit als je een woning aankoopt terwijl je huidige woning nog niet is verkocht. En kan je je huidige bankspaarrekening meenemen in de nieuwe hypotheek of moet deze worden afgekocht? Kan ik nog wel aflossingsvrij lenen? Dit zijn allemaal vragen waar onze adviseur een antwoord op heeft.

Het eerste gesprek bij Hyppe is altijd vrijblijvend en kosteloos. In het eerste gesprek kijkt de adviseur naar jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden voor een financiering. Neem contact op met Hyppe en vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan!

Ik wil Hyppe hypotheekadvies!

Sitemap | Ontwerp door Puntjes op de i | Website door CM Specialist